.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 90

Тема: ИУ Варна

Hybrid View

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Казах ти десет пъти да не сравняваш икономически с технически университет.
    Като го напишете това "казах ти" най ви обичам.
    Никой на никого, нищо не може да казва, след като дори не се познават лично.

Аз съм 2 курс в ИУ Варна спец. Маркетинг. Наистина изпитите не са леки, но пък не е и чак толкова невъзможно да се вземат. Аз например не съм късана досега. Всеки предмет зависи от преподавателя, естествено. Досега не съм попадала на преподаватели, които те късат просто така, дори да си написал всичко, но други колеги се оплакват от това. Дори са ми давали точки бонус, ако съм между две оценки. Не мога да кажа,че съм ощетявана.
    Към въпроса на темата за специалностите аз бих те насочила към Маркетинг, Мио, Мениджмънт, Информатика...Финанси и Счетоводство са хубави специалности и се считат за най - престижни, но при тях се изисква повече, обикновено се падат по - взискателни преподаватели, изпитите са по - трудни и е доста учене. Ако това не те притеснява, тези специалности са за теб.
    Като цяло университетът е добър, има готини и добре обясняващи асистенти (не всички обаче), има доста възможности за практики, прожектират филми, провеждат се спортни състезания, студентски сесии, обновена е спортната зала и библиотеката, има кариерен център, който предлага стажове и постоянна работа и се организират различни събития в университета.
    Последно редактирано от sunnybebs : 04-11-2013 на 16:20

Мега фен
    тоя мениджмънт си го наврете у гЪза както и другите специалности
    Последно редактирано от klimatronik : 04-12-2013 на 06:48

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си