Якуза, няма как да са доволни, при положение, че 90% от учещите не знаят какво учат и учат единствено за да имат някакво висше образование, без да ги влече това което учат или да смятат някой ден да работят това за което учат, пример мога да дам с теб.
Та Сисе, зависи какво имаш желание да работиш след като завършиш. Дали да седиш по цял ден затворена в офис и да чакаш някой да дойде и да му направиш застраховка, има и такива които обикалят и предлагат застраховки, но това им е просто като допълнителна работа и са на процент, ако намерят някой случайно да се застрахова и така... Или да работиш отново в офис, но като брокерка (предполагам точно това се работи след тази специалност) и да излизаш от офиса, да обикаляш апартаменти, къщи, вили и т.н. да контактуваш с чужденци, и да получаваш процент от всяка сделка която осъществиш, този процент може и да е 1, но сумите там вече са многократно по-големи от тези при застраховането.
Ако бях на твое място и трябваше да избирам между двете, бих избрал икономика на недвижимата собственост, понеже работата е по-динамична, заплащането е по-добро и тепърва пазара на имоти ще се развива...
Та въпроса не е само какво да учиш, а трябва да знаеш какво искаш да работиш след това.
Аз като знам, че сега едвам издържаш няколко часа в офис сама, не си те представям да работиш нещо подобно след завършване...