- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нормални ли са симпатиите като си обвързан
не е кой знае какво ако нещата се свеждат само до симпатии... смисъл тия симпатии са краткотрайни по принцип.. ако вече нещата са на по-горно ниво бих се притеснила,но от единия поглед - едва ли.. има голяма разлика от харесване до обич и от симпатии до харесване ( такова харесване,че да искаш да си с тоя човек) .. а и не можеш да вържеш човека до себе си или той да си криви душичката щото на теб не ти харесва...
Сигурно наистина има най-различни видове симпатии, но имах предвид по-скоро като привличане. Защото ако са приятелски симпатии, както някой беше написал, то може и към човек от твоя пол да имаш. Въпросът е като погледнеш някой да изпиташ някакво привличане, някаква емоция.. За мен от опит мога да кажа, че когато обичам, колкото и красиви момчета да познавам или да видя, ще ми е точно толкова безразлично, колкото и някое момче, което не е хубаво. Идеята е, че като държиш на човека до теб, не гледаш на другите като на сексуални обекти, дори преди да си имал някви такива желания :Д
^ Хах, продължавай да се самозалъгваш. Напълно нормално е да имаш симпатии към други хора, това е в природата на човек. Това че имаш някой до себе си няма нищо общо. Естествено, че и ти ще се заглеждаш по други, както и той, няма лошо. Въпросът е да не го взимаш под внимание, просто да не ти прави впечатление и да си останете само с гледането.
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Не е като да не се е случвало да забележа нечия интересна физиономия, особено ако собственикът е интелигентен.![]()
Няма и лошо в това, стига да не се прекрачва границата.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Честно и откровенно бих казала,че човекът до мен ще ми е предостатъчен ,за да ми е толкова завъртяна главата,че да не забелязвам това ,което се навърта наоколо.Просто,защото явно съм такъв характер.Случвало ми се е,когато бях с човекът ,които обичах и държах на него ,да излизам с приятелки и те да започват да обсъждат някого,които видно изглежда добре,но не съм впечатлена.Някак си не намирам смисъл,след като си с някой да се увличаш по някой друг,другото са си чисти оправдания.Било то природа,даденост и човещина,за мен това не е нито нормално,нито го считам за такова,но си е до характер и принципи.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Както ти казаха вече - не можеш да заповядваш на сЪрцето си. А може и сЪрцето ти да няма нищо общо, а "проблема" да е мааалко по-надолуи да искаш разнообразие.
А ако не обичаш вече приятеля си или ако сте си омрЪзнали, тогава е ясна работата. СкЪсай с него и следвай симпатиите си...
Във една връзка някои хора изпитват малко по-големи симпатии, докато са обвързани, но това е напълно нормално, стига да става въпрос за ВРЕМЕННИ симпатии, за които хората често не се усещат,че са временни. А най-голямата грешка е, когато се поддадеш на временната симпатия. Така оставаш сам(а), заради глупавото мислене, че си срещнал нова любов. Но ако става въпрос за малко по-силно харесване, тогава МОЖЕ би си срещнал новата любов.
Надявам се, че съм била полезна![]()
Последно редактирано от tHe_COolEst_GIrl : 03-29-2013 на 15:34 Причина: недопълнено съдържание
Дали е нормално или не да има симпатии, ами зависи от гледната ти точка и от степента на симпатии, ако някой те привлича адски много и не можеш да се удържиш, това означава, че нещо във връзката ти не е наред. Влюбена ли си-никой друг не съществува за теб.
Times have changed and times are strange
Here I come , But I ain't the same
И според мен е нормално.Не се притеснявай.Някой хора дори имат симпатии към повече от един човек и стигат до 3-4-ма.За повечето хора това е съвсем нормално.И да, според мен си по-консервативна и си мислиш, че нещата трябва да са перфектни и да имаш чувства само към един, защото така е правилно.По-добре се отпусни.Това е.![]()
Напълно нормално е... само внимавай и какво правиш![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...