.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Banned Мега фен
    не е кой знае какво ако нещата се свеждат само до симпатии... смисъл тия симпатии са краткотрайни по принцип.. ако вече нещата са на по-горно ниво бих се притеснила,но от единия поглед - едва ли.. има голяма разлика от харесване до обич и от симпатии до харесване ( такова харесване,че да искаш да си с тоя човек) .. а и не можеш да вържеш човека до себе си или той да си криви душичката щото на теб не ти харесва...

Сигурно наистина има най-различни видове симпатии, но имах предвид по-скоро като привличане. Защото ако са приятелски симпатии, както някой беше написал, то може и към човек от твоя пол да имаш. Въпросът е като погледнеш някой да изпиташ някакво привличане, някаква емоция.. За мен от опит мога да кажа, че когато обичам, колкото и красиви момчета да познавам или да видя, ще ми е точно толкова безразлично, колкото и някое момче, което не е хубаво. Идеята е, че като държиш на човека до теб, не гледаш на другите като на сексуални обекти, дори преди да си имал някви такива желания :Д

^ Хах, продължавай да се самозалъгваш. Напълно нормално е да имаш симпатии към други хора, това е в природата на човек. Това че имаш някой до себе си няма нищо общо. Естествено, че и ти ще се заглеждаш по други, както и той, няма лошо. Въпросът е да не го взимаш под внимание, просто да не ти прави впечатление и да си останете само с гледането.
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Paolafoka Виж мнението
    Сигурно наистина има най-различни видове симпатии, но имах предвид по-скоро като привличане. Защото ако са приятелски симпатии, както някой беше написал, то може и към човек от твоя пол да имаш. Въпросът е като погледнеш някой да изпиташ някакво привличане, някаква емоция.. За мен от опит мога да кажа, че когато обичам, колкото и красиви момчета да познавам или да видя, ще ми е точно толкова безразлично, колкото и някое момче, което не е хубаво. Идеята е, че като държиш на човека до теб, не гледаш на другите като на сексуални обекти, дори преди да си имал някви такива желания :Д
    виж сега.. за такова привличане - не е от най нормалните,но пък ако не правиш нищо - отминава бързо и пак не е много от значение.. но в момента с това се опитваш да се самозалъгваш.. в момента правиш лошо само на себе си

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Нормално е,дори да не го искаш понякога,се случва.

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Като си на диета, забранено ли е да гледаш менюто?
    Оп, ето това е! Стига да са само леки симпатии, ако е нещо повече става лошо

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Зависи какво разбираш под симпатия. На мен много хора са ми симпатични, но това не значи, че ще се хвърля в леглото с тях.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Не виждам нищо ненормално в това

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не е като да не се е случвало да забележа нечия интересна физиономия, особено ако собственикът е интелигентен.
    Няма и лошо в това, стига да не се прекрачва границата.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Честно и откровенно бих казала,че човекът до мен ще ми е предостатъчен ,за да ми е толкова завъртяна главата,че да не забелязвам това ,което се навърта наоколо.Просто,защото явно съм такъв характер.Случвало ми се е,когато бях с човекът ,които обичах и държах на него ,да излизам с приятелки и те да започват да обсъждат някого,които видно изглежда добре,но не съм впечатлена.Някак си не намирам смисъл,след като си с някой да се увличаш по някой друг,другото са си чисти оправдания.Било то природа,даденост и човещина,за мен това не е нито нормално,нито го считам за такова,но си е до характер и принципи.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Като пръднята. Все някога ще те напъне на обществено място, не е твой избор. Изборът ти е единствено дали да се стиснеш или да се изрежеш душманската.
    Общо взето...тваЙ!

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Както ти казаха вече - не можеш да заповядваш на сЪрцето си. А може и сЪрцето ти да няма нищо общо, а "проблема" да е мааалко по-надолу и да искаш разнообразие.
    А ако не обичаш вече приятеля си или ако сте си омрЪзнали, тогава е ясна работата. СкЪсай с него и следвай симпатиите си...

Във една връзка някои хора изпитват малко по-големи симпатии, докато са обвързани, но това е напълно нормално, стига да става въпрос за ВРЕМЕННИ симпатии, за които хората често не се усещат,че са временни. А най-голямата грешка е, когато се поддадеш на временната симпатия. Така оставаш сам(а), заради глупавото мислене, че си срещнал нова любов. Но ако става въпрос за малко по-силно харесване, тогава МОЖЕ би си срещнал новата любов.
    Надявам се, че съм била полезна
    Последно редактирано от tHe_COolEst_GIrl : 03-29-2013 на 15:34 Причина: недопълнено съдържание

Повече от фен Аватара на Ou7oFmYhEaD
    Дали е нормално или не да има симпатии, ами зависи от гледната ти точка и от степента на симпатии, ако някой те привлича адски много и не можеш да се удържиш, това означава, че нещо във връзката ти не е наред. Влюбена ли си-никой друг не съществува за теб.
    Times have changed and times are strange
    Here I come , But I ain't the same

that's how we do nigga
    Guest
    И според мен е нормално.Не се притеснявай.Някой хора дори имат симпатии към повече от един човек и стигат до 3-4-ма.За повечето хора това е съвсем нормално.И да, според мен си по-консервативна и си мислиш, че нещата трябва да са перфектни и да имаш чувства само към един, защото така е правилно.По-добре се отпусни.Това е.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Само аз ли не го намирам за толкова нормално?
    Откакто съм обвързана, не съм имала симпатии, дори и бегли интереси към други момчета/мъже. Би трябвало да ми липсва това чувство, за да успея да го намеря на друго място. Не го намирам за нормално. Да заглеждам други и да са ми интересни като външност примерно, да. Но да изпитвам какъвто и да било по-силен интерес е абсурдно.
    За пореден път някой го е казал преди мен. И - да - знам, че темата е маааалко старичка.

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Напълно нормално е... само внимавай и какво правиш
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си