То нашия градски, особено 76 дето бучат като намушкан слон, не е кой знае кво място за запознанства. Ма пък там става прекалено скучно като пътуваш често. Ако някой пътува сам, не се съмнявай, че квото и да е разнообразие ще му дойде като глътка свеж въздух. Обикновено хората ползват едни и същи транспорти, надали за последно минава оттам. Ако се движиш често в 76 имаш голям шанс да я засечеш отново. Просто иди при нея, едно здрасти и я питай да й правиш компания, щото ти е скучно, пък тя е сама. Имаш достатъчно време да си намислиш за кво да си говориш с девойката. И гледай да и вземеш телефона преди да е тръгнала да слиза.

Иначе виждам и аз една мацка тука като пътувам за работа. Почти всеки ден се засичаме на спирката. Та миналата седмица отидох да се запозная с нея. Първо не ми чу 5 изречения, щото беше със слушалки, после ме пита "На мен ли говорите", викам "да, виждам те често тука, реших да се запозная с тебе" и ми изстреля едно "имам си приятел и съм щастливо влюбена вече 3 години". Аз пък съвсем инстинктивно и върнах едно "..и 2 месеца". Добре че дойде автобуса, да спре да ми се кара как съм се правел на интересен пред непознати. Та квото стане - или ше ти върже, или ще има на кво да се посмееш.