.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Въпрос за цигарите

Здравейте, един приятел ме тормози около 2-3 дена по 1 странен въпрос за цигарите.. Той пуши от 3-4 деня някъде и все още му се вие свят като пуши.. Та въпроса е, защо като дръпне от цигарата и "глътне" дима казва че има усещане, все едно всеки момент ще се разкашля (докато върви дима) и после усеща като парене на гърлото и пита дали го прави правилно Извинявам се за глупавия въпрос, но това е единствения начин да го накарам да спре да ме тормози

Мега фен Аватара на nyxu
    Град
    На Лунатаа.. *
    trollll
    Дрън-дрън

Повече от фен Аватара на NqmamName
    Град
    Ин Майами битч
    твоя приятел на 12 ли е, или на 10?

Всъщност е на 15, но е малко глупавичък и не ме слуша Затова искам някой да му отговори както трябва, за да му затворя устата

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Зависи какви цигари пуши. Има такива, от които след като си дръпнеш, имаш чувството, че са те хакнали с тиган. Без да кажеш какви цигари пуши, не мога да кажа дали от това му се вие свят. Иначе за кашлянето, от 3 години пуша и продължавам да кашлям. Баща ми пуши от 34 години и също кашля. Паренето е само първите няколко месеца.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Пуши Victory (които прочетох, че са доста слаби) и казва, че изобщо не кашля :O

Цитирай Първоначално написано от Fazer Виж мнението
    Та въпроса е, защо като дръпне от цигарата и "глътне" дима казва че има усещане, все едно всеки момент ще се разкашля (докато върви дима) и после усеща като парене на гърлото и пита дали го прави правилно
    Защото пуши от 3-4 дена. Кашлянето е естствена реакция при навлизане на разни не дотам естествени субстанции в дихателните пътища. Като свикнат дихателните пътища, че това им пристига редовно, ще спре да кашля. Евентуално пак ще започне след някакво количество години, когато има проблеми от продължителното тютюнопушене, ама това вече е друга бира.

ПП На второ четене, аз май изобщо не съм разбрала за какво става въпрос. Как така хем му се кашля, хем изобщо не кашля? Това второто нещо ми беше убягнало.
    Последно редактирано от calinca : 02-16-2013 на 01:49

Този Форум хич не се е променил
    You think you're so clever and classless and free
    But you're still peasants as far as I can see

Мега фен
    Град
    <3
    Защото е тъп пубер.

Цитирай Първоначално написано от Fazer Виж мнението
    Той пуши от 3-4 деня някъде и все още му се вие свят като пуши..
    Звучи така, сякаш си е направил пиърс, който чака да зарасне..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си