.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Наистина не знам какво да правя

Такааа .. преди няколко месеца - за няколко месеца се занимавах с едно момче. Не съм сигурна какви точно ни бяха отношенията, но се държахме като гаджета, само дето не бяхме говорили за това, нищо не беше официално и обявено. Като цяло ми беше много хубаво с него, а мисля, че и той се чувстваше добре с мен. Но в един момент спря да ме търси и когато го питах какво се случва, той и така не ми каза причината за това приключване на нашите отношения. Беше ми малко кофти, но с лекота някакси приех това и така известно време нито той ме търсеше, нито аз него. Снощи обаче ми се обади ( аз даже съм му изтрила номера и ми стана доста чудно като го чух ) и каза, че ще дойде до нас - искал да си поговорим. Аз се съгласих и след като се видяхме последваха хиляди съжаления и оправдания, обещания и извинения - След като ме загубил, осъзнал колко държи на мен, бил много объркан, не е искал нищо сериозно тогава, сега искал да е с мен .. и така нататък. И честно казано не знам какво да правя. Снощи като ми се обади ми стана много кеф, ама наистина много само че не знам дали това беше, защото му чух гласа или защото знаех, че ще ми се обади разкаян и аз ще получа някакво удоволетвориение заради края м/у нас? Лесно го забравих и не се сещах с тъга за него, а просто за отминалото време. Не съм сигурна той ли ми липсва или това да не съм сама, да имам някаква тръпка ( защото от около месец даже не се занимавам с никого сериозно ) . Снощи ми се стори искрен, а и една обща позната каза, че наистина искал да е с мен - СЕГА! Но все пак той поиска да приключиме и после не ме потърси няколко месеца? Да му дам ли шанс отново или по-добре да не се връщам към нещо отминало?

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Много сте ми интересни такива...самите не знаете кво искате, а очаквате другите да знаят...

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Ти искаш ли да си с него?
    Ако да - ясно е какво да правиш. Ако не - ясно е пак какво да правиш. Извод: самата да решиш какво искаш.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Ние няма как да ти кажем кво да правиш. Действай така, както сама намериш за добре. Ако ти се занимава с него - занимавай се, ако ти се седи сама - стой сама. Не ние ще се водим обвързани/необвързани.

Аз съм да пробвате ! Мъжкия изглежда му е дошло малко сериозно с теб но е размислил, огледал се е видял е познати да си гукат и живейкат по двойки и иска и той сега. Естествено, че трябва да му дадеш шанс. Не си писала, че сте правили секс значи за това и не сте се намразили особено много а това е много добре.

Айдеее бягай се забавлявай. Стига вися пред лаптопа и си си чоплила косата.

Успех ! И пиши
    В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Разкаян бил...може да я е зарязал предния път заради друго момиче, да не им се е получило и да е решил да се върне при нея, това не е много трогателно, ама никак!

Мацка, хич не му скачай на врата веднага! Има доста за обеснение, само съжалението не е достатъчно.
    Всъщност, дори и да искаш да си с него - пак не му бъди кученце - щом ти подсвирне и да тичкаш!
    Дай му шанс първо да се докаже, думите нищо не струват!

И аз съм ЗА.Щом си имала връзка с момчето и ти е станало готино като се е обадил,значи все имаш някакви чувства.Давай..

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Сама трябва да решиш дали ти е хубаво да си с някого или да си точно с него. Аз такива дилеми - нямам... "Аплодисменти за хората, които знаят какво искат!!!"

Много мислих над нещата, днес отново се видяхме и той се държи супер мило и виновно.. същите оправдания, същите неща от снощи ии.. май му повярвах, като се замислих - липсва ми.. Но от друга страна ние с него се занимавахме няколко месеца?! Не е ден, два, месец, два .. много повече време е и изведнъж той решава да спре да ме търси, приключва всичко с мен ( по някаква причина ). Разбирам да беше по-малко времето и да осъзнае, че не ме харесва, че съм му скучна, неприятна и тн. а той след толкова хубави моменти, дори е правил много неща, с които ми е показвал, че не съм му безразлична и хоп - КРАЙ ! Щом е бил способен по такъв начин да ме отреже и да не ме потърси толкова време .. а нали ако държиш на един човек ще направиш почти всичко, за да си с него? Като порасъждавам още - щом веднъж не се е получило, дали пак няма да съм разочарована? Това е нещо отминало, но пак се връщам към него, трябва ли?

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    И все пак, защо е решил да те остави тогава?

Не е искал да сме задължени един към друг.. в смисъл както казах ние си се държахме като гаджета, просто необявено, а и той имаше проблеми в работата, за които знаех попринцип и доста лошо му се получи с парите и времето, но не мисля, че това са причини, които да го оправдаят. Поне това ми каза той, все пак дали е така или не само той си знае

Супер фен Аватара на minchorna
    Аз съм ЗА,да пробвате

уфф трябва да ходя на унито ..
    **
    Та имал проблеми с работа, държали сте се като гаджета. Моята история е подобна - имах проблеми с една дейнос която подхванах и неможах да я свърша в срокове и качество, поради това се изпокарах с един от добрите ми приятели по точно той с мен, не казах на моята (бивша отдавна вече) мома че я обичам и всякви такива и от тоя стрес 3 нощи под ред не ми стана пи*ката и за капак почнах да уча нови колеги нови правила нова игра. Еее ? Как ти се струва ? Аз постъпих като твоя човек. Избягах после смс-та, рев и накрая ме отрязаха после аз се осъзнах но не ме приеха и са няма да ти говоря колко е яко да се виждаме всеки ден в университета като сме 1 група и да ме гледа с омраза и аз нея .

За това бягай се разбери с него. Врем хубаво има място за разходки и пейки.
    Айдеее действай ! По добре не го питай защо точно те е зарязал, че ще го раздразниш.
    В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си