Защо съм безчувствена?? Харесва ми да използвам момчетата, всъщност не толкова да ги използвам колкото да ги накарам да ме искат и да знам, че мога да ги имам и след това губя интерес примерно. Не мога да се разбера, не е премерно да са ми разбивали сърцето или т.н, че да си обясня поведението си с това. Имам приятел за секс, той искаше да имаме връзка, но аз отказах и сега се "виждаме" понякога. Даже последния път дори не ми се правеше секс и го изгоних. Занимавам се с много момчета, пишеме си, виждаме се, карам ги да се "влюбят" и ми става приятно, но не искам нищо от тях. Може би има обща с това, че с баща ми сме в ужасни отношение, той ме биеше, крещи постоянно и т.н... и не не е възрастта ми това че не се разбираме, от може би 9-10 годишна не си говоря с него. От години дори не се поздравяваме, дори на една маса не сядаме заедно.. както и да е. Та си мисля, че може би търся мъжкото внимание, което баща ми не ми е дал в момчетата и и някак си си изкарав злобата към баща ми като използвам момчетата, не знам дали сте ме разбрали.. Отделно от това имам страх от сближаване, имала съм само една приятелка, която ме познаваше иначе ме е страх някой да не разбере какво чувствам и мисля и лъжа всички, без причина, мразя лъжите, но не мога да не лъжа, дори и да не ми се налага.. Общо взето е това.. Слушам съвети, мнения, въпроси..