- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Възмутена съм
Не знам дали сте чули, но предстои снимането на филм за Васил Левски.
До тук всичко прекрасно!
Възмущение в мен поражда факта, че вместо държавата да отпусне пари за филма за този велик българин, продуцентите събират дарения!
В един сайт вчера бяха оставили банкова сметка и призив за дарение.
Как може бе, как може.. Разбирам,че всичко ни е лайно в държавата ама бива ли точно за този филм?
А за други простотии като Мисия Лондон и тем подобни говна пари има..И за филми - фантоми, с 4-5 прожекции по кината, за които никой нищо не е чувал - пак същата работа.
Не ти стига, че финансира фирма "Пайнер". То в България за стойностните неща вече няма място.
Пайнер не върнаха ли парите?
Говориш за проекта на БНТ ли?
Oh every time I close my eyes, I see my name in shining lights..
Как си, мислиш ли за мен в тая студена февруарска нощ ?
n00bs
Напротив, държавата го субсидира с някаква цел. Помисли каква. То си личи доста..
Идеята е добра (макар и псевдо-патриотична), ама само с идеи не става. Много хора може да искат да снимат филми, това не значи, че "държавата" веднага трябва да субсидира ...
Именно заради добрата идея би трябвало да се субсидира. Има хора, които преценяват дали си заслужава или не.
Но няма как да гледаме качествена продукция, когато е зле финансирана.
Ей ся гледах нещо като трейлър на въпросния филм
Най-голямото падение в бг киното или подигравка с един от националните ни герои, не мога да преценя...
http://www.vbox7.com/play:633e079829
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Значи защото Максим Генчев е решил, че му се прай филм за Левски трябва да му се предостави бюджет ли.. замисли се...... и ти може да се кефиш на Вазов, Ботев, Каравелов и другите от запаса, ама не значи че трябва да ти се предоставят пари ей така.... видиш ли.. шото са велики българи. Не че ти няма да го направиш по-добре от Максим Генчев де... даже напротив, сигурно ше ти се получи повече. Съвсем отделен въпрос е пък колко се връзва тоя иначе добър актьор за ролята на Левски.......