.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Hybrid View

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време

Kaкво ще стане?

Напрежението на протестите се увеличи. Хората вече протестират не само за тока, а за всичката паплач в последните 20 години, които са обрали България.
    Преди малко казаха, че са пред парламента, а полицаите са отстъпили и са ги пуснали напред.
    Чудя се какво ще стане ако свалят правителството? Кой ще дойде на тяхно място? БСП-арите,които продадоха почти всичко в България ли?
    Със същите стари курви (ще ме извинявате), нов бардак ше се прави.
    Кой да ни управлява, кой да дойде и какво да се промени?
    Вие как виждате нещата?

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Брат ми гледа босфор тв (спи докато телевизора работи). Не вярвам нещо да се промени, за предсрочни избори трябват няколко месеца да се организират чух тука поне 70 дни, а те самите избори са след 4 месеца. Според мен трябва нещо дебело да стане на протестите, че следващите поне да имат страх да ръсят/правят глупости. Дори мисля, че трябва да ни управлява външно правителство, назначено от ЕС. Ясно е, че всеки гледа да оправи себе си. Следващото правителство ще е коалиция, защото не вярвам някой да мине дори 30%, а ако не се и купуват гласове, дори 25.
    n00bs

Мега фен Аватара на ilovedeath
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Брат ми гледа босфор тв (спи докато телевизора работи). Не вярвам нещо да се промени, за предсрочни избори трябват няколко месеца да се организират чух тука поне 70 дни, а те самите избори са след 4 месеца. Според мен трябва нещо дебело да стане на протестите, че следващите поне да имат страх да ръсят/правят глупости. Дори мисля, че трябва да ни управлява външно правителство, назначено от ЕС. Ясно е, че всеки гледа да оправи себе си. Следващото правителство ще е коалиция, защото не вярвам някой да мине дори 30%, а ако не се и купуват гласове, дори 25.
    Съгласна.

Нищо няма да стане,аз съм на това мнение.Ще протестираме,но до време.Дянков може и да е подал оставка,но не мисля,че Борисов ще си жертва дебелия задник.На хората ще им омръзне и всичката помия ще си остане същата,даже и по-зле...

Град
    Niggaland
    btw сега гледам минават полицайте и удрят някакъв, а той паднал и се свил бахти келешарската работа, като дойдат да те бият няма кво да им направиш
    n00bs

Една част от протестиращите изобщо не знаят за кво са там, друга пък са платени. За протестите съм, когато има конкретни предложения и всичко става по-спокойно, а не прости скандирания "оставка" и "мафия" и масови безредици. И дано народа не се поддаде и не даде властта на тези, които ни изебаха вече, че тогава ще ни затрият напълно. Не че разбирам много от политика, ама все още имам вяра в бате Бойко, все пак не може държава, от която е крадено 20 години да се оправи за един мандат.

Град
    Niggaland
    Така е, ТИМ е голяма групировка вече, не е само във Варна отдавна.
    n00bs

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    ITT: 15 годишни говорят за политика и преврат.

Цитирай Първоначално написано от NaOH Виж мнението
    Няма лошо! Именно младите са бъдещето на България. Не говоря за тези, които се интересуват само от това Андреа с кой се чу*а, има и много амбициозни млади хора, които знаят какво искат.

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от NaOH Виж мнението
    exactry

Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho Виж мнението
    exactry
    )))

Не мисля, че има определени години, за да се интересуваш от политика, аз примерно започнах да се зачитам из вестници и сайтове, като бях на около 17. А най ме радват хората дето викат - не се интересувам от политика, за мен това е все едно, да не се интересуваш от страната си.
    n00bs

Това протести ли са?! Шайка неориентирани младежи, които ломят всичко по пътя си просто щот ся им се е паднало да крещят и да ломят. Това не е протест. Протестират разумни и интелигентни хора, които знаят какво искат и могат да докажат исканията си с разумни доводи.

Град
    Цитирай Първоначално написано от magneticfields Виж мнението
    Това протести ли са?! Шайка неориентирани младежи, които ломят всичко по пътя си просто щот ся им се е паднало да крещят и да ломят. Това не е протест. Протестират разумни и интелигентни хора, които знаят какво искат и могат да докажат исканията си с разумни доводи.
    В сравнение с други протести, тук има и доста възрастни хора (за жалост, пребити с палки тази вечер), както и млади и интелигентни българи (ако съдя по интервютата, които взимат от протестиращите). Работата е там, че никой не знае какво трябва да стане. Както съм написала в 1-я си пост в темата, при евентуално сваляне на правителството, какво следва, какво може да очакваме.Ей за това е обърквацията.
    А "хулиганчетата" и "ултрасите" половината са пъпчиви пубери, които ходят на протестите за да се правят на интересни пред връстниците, другата половина са платени хора от агитките, които са там с цел провокация. Не одобрявам това хвърляне на камъни от паветата и бомбички по полицаи. Те просто изпълняват заповеди.

Град
    Дудас, отдавна не съм на 15 (за жалост ) И джакузито отдавна е минал 15
    Просто съм гражданин на България и темата ме вълнува.
    Не е решение да изчезне само Бойко,сещате се кои остават. Всички в системата трябва да бъдат "уволнени" и да изчезнат.Чудя се що за наглост и алчност..Особено от СерГЕЙ Станишев и Кунева.

Град
    Първо смяна на формата на управление, нямаме нужда от 250 алчни задника. Винаги ще има предатели и крадци в редиците!

Мега фен
    В патова ситуация сме ! За който и да гласуваме една и съща, видяхме ги всичките колко струват.
    Най-лесното за опозиционните партии е да поиска оставка на правителството, добре, но какво след от тука нататаче.... а да вече знаем, защото тоя филм сме го гледали вече. Бойко беше прав за едно ако подаде оставка това нищо няма да промени, айде всички му знаем дерта на него къв е и защо се натиска да изкара мандата, но все пак е прав, смяната на едно правителство с друго не води до нищо. Станишката дерта му е да дойде на власт и тия провеки, които предстоят да не се случват.
    Ясно е какво трябва да стане и какво да се случи, свикване да велико народно събрание, което да промени конституцията и съответно да се намалят броят на депутатите наполовина и изборите да станат мажоритарни,и когато някой не си върши работата той да бъде отзоваван, това искат хората
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Град
    Niggaland
    Както и легализация на леката дрога и проституцията !
    И никакви помощи без основно.
    Намаляне на битовата престъпност.
    Връщане на смъртното наказание, чрез обесване/публично убиване с камъни.
    Връщане на казармата, поне 2-3 месеца.
    Обвързване на университетите с реалния трудов пазар, поне до някаква степен.
    Пълно разследване на целия преход от ЕС, налгане на съответните наказания и конфискуване на имуществото в полза на държавата.
    Всеки използвал длъжността си за собствени нужди, да има забрана да заема държавна длъжност до живот.
    Преразглеждане на закона за самоотбрана.
    Да имаш право да трепеш печката дето иска да ти вземе телевизора.
    Обявяване на неутралитет към всички бъдещи военни конфликти.
    Премахването на ДПС, не съм чул в Германия да има турска партия, а имат милиони манафи.
    Всички служители на ДС да нямат право да заемат ръкводни длъжности.
    Психотест за всички заемащи депутатска позиция, както и такъв за обща култура и ИЯ тест.
    На всички държавни служители, дето те гледат навъсено и е по - важен пасианса да им се намали заплатата и при промяна на отношението им към хората, да им се върне стандартната.
    n00bs

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Всички плюете по куките ама и по вас да хвърлят 2 часа простотии и на вас ще ви писне накрая ...
    И дори да падне бате Бойко кой ще дойде на негово място ? Комунистите да дойдат да продадат още нещо ? А то вече няма нищо те го изпродадоха .... Трябва да ни направят колония на някоя богата държава иначе ще се краде и ще се тъне в мизерия много време ме съмнява ...

Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Връщане на казармата, поне 2-3 месеца.

Преразглеждане на закона за самоотбрана.
    Да имаш право да трепеш печката дето иска да ти вземе телевизора.

Премахването на ДПС, не съм чул в Германия да има турска партия, а имат милиони манафи.
    +1

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Заради такива тъпи курви като авторката ситуацията стана много грозна днес.Когато не разбирате от нещо , не е срамно да се върнете назад и да отстъпите място на друг.Такава полицейщина не е имало от 89 година , дори 97 по време на преврата , финансиран с пари от Щатите , полицията не се изцепи както направи днес.Да биеш беззащитни хора , които могат да бъдат твои братя , деца и бащи , е просто грозно.Може да съм много неща , обаче никога , ама никога , не бих предал някого , който ми е гласувал доверие.И сега ще има обичайните инсинуации за платени провокатори от БСП , които всъщност бяха група скинари , които не разбират от социалната и политическа обстановка в страната.Хората са освирепели и отчаяни и само трябваше някой да запали кибритената клечка.В случая това беше народното недоволство срещу чуждестранните електропреносни дружества.Още по-кофти е , че те удрят не по хора като мен , които могат да действат с доводи и с аргументация да победят , а удариха именно най-долного съсловие , което просто е " тълпа ".Бат Бойко знае , че ако парламентарните избори бяха днес , щеще да загуби много повече от премиерския пост.И всичко , което трябваше на полицията беше малка провокация то съмнителни елементи.Тъжно
    Последно редактирано от SpiritInBlack : 02-19-2013 на 18:48

Град
    Aйде да си мериш приказките малко. Много лесно е да обиждаш на "курва", като не познаваш някой, а?
    Спокойно, наясно съм, че е нямало такава полицейщина, не знам що реши, че мисля обратното.
    И не подкрепям хвърлянето на боклуци по полицаите, най-малко защото и те хранят семейства, и те плащат сметки. Кво са виновни те, че е полицейщина, те ли са го направили?
    Аре моля те, не се излагай , като ме обиждаш.Първо е невъзпитано, второ - дори не ме познаваш и трето е супер гнусно да наречеш жена така, още повече, когато е свястна и обратното на курва.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    знаете ли какво ще стане ако падне правителството?

подаде ли оставка цените ще са същите следващата половин година и целия труд отива на вятъра

помислете от къде започна всичко
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на TrollFaace

Град
    Niggaland
    "Борисов се отказва, хвърля оставка"

И така
    n00bs

Повече от фен Аватара на feikk
    Не искал да участва в управление, в което полицията се бие с хората...
    Ами ? Да ги беше спрял. 9 дена си мислят, че хората майтап си правят.
    dgdg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си