.
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Threaded View

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Заради такива тъпи курви като авторката ситуацията стана много грозна днес.Когато не разбирате от нещо , не е срамно да се върнете назад и да отстъпите място на друг.Такава полицейщина не е имало от 89 година , дори 97 по време на преврата , финансиран с пари от Щатите , полицията не се изцепи както направи днес.Да биеш беззащитни хора , които могат да бъдат твои братя , деца и бащи , е просто грозно.Може да съм много неща , обаче никога , ама никога , не бих предал някого , който ми е гласувал доверие.И сега ще има обичайните инсинуации за платени провокатори от БСП , които всъщност бяха група скинари , които не разбират от социалната и политическа обстановка в страната.Хората са освирепели и отчаяни и само трябваше някой да запали кибритената клечка.В случая това беше народното недоволство срещу чуждестранните електропреносни дружества.Още по-кофти е , че те удрят не по хора като мен , които могат да действат с доводи и с аргументация да победят , а удариха именно най-долного съсловие , което просто е " тълпа ".Бат Бойко знае , че ако парламентарните избори бяха днес , щеще да загуби много повече от премиерския пост.И всичко , което трябваше на полицията беше малка провокация то съмнителни елементи.Тъжно
    Последно редактирано от SpiritInBlack : 02-19-2013 на 18:48

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си