- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- weight bias
Днес ми вкараха филма с дикусия за "weight bias".
Според дебелаците това било най-лошата форма на дискриминация. На база тегло се дискриминирало повече отколкото се дискриминирало на расова основа.
Но в крайна сметка - расата не е свободно избираема. какъвто си се родил -такъв си, колкото и да се избелваш или да ходиш на солариум, докато теглото в 99% от случайте си е own fault.
So - move the fuck away from the table, fatty!
мнения?
Grumpy old madman
Аз нямам проблеми да контактувам с дебели хора, няма да се женя за тях в крайна сметка. Друг е въпроса, че мн дебели са яко комплексирани и озлобени срещу хората с нормално телосложение.
n00bs
Повечето дебели хора са дебели заради пороци като мързел или лакомия. Има и такива с хормонални нарушения, разбира се, има и такива, които са на възраст, но има някои ситуации, в които причината е очеизвадна. Ако си 150 кила и ядеш по 2 порции в стола и ако хващаш автобуса за 2 спирки, дискриминацията си я заслужаваш.
Против всякаква дискриминация съм. (Като изключим тази срещу някои безполезни, паразитиращи хора)
Всеки да бъде такъв какъвто поиска. Аз не вярвам да има дебел човек, който не иска да е слаб. По-скоро нямат волята или имат някакъв здравословен проблем, щом са такива.
Не е приятна гледка, но..
Щом са щастливи и не пречат на никой. Призовавам за щастие, мир и любов!
Тъпунгер, доста повече от 1% страдат от хормонален дисбаланс или други нарушения. На мен един дебел човек не може да ми пречи по никакъв начин, за разлика от един циганин примерно...
О, хейтвам дебелите хора, които са такива, защото просто са търтеи и могат само да мрънкат колко са дебели и нещастни, а същевременно тъпчат като невидели в мкд, примерно, и ги мързи да извървят 50 метра пеша.
Да не говорим, че дебелите жени са мега комплексирани и злобни. Повдига ми се от такива индивиди и въобще не искам да общувам с тях, натоварват ме.
БМВ-то е само подробност, факт е че истинските мъже карат хубави коли. Бедняците, които дори кола не могат да си позволят, не се радват на особен интерес в днешно време.![]()
Ямбол, върви си в къщи. Не си интересен вече.
Grumpy old madman
Пиша ти от шиш за дюнер. От пилешкия пиша на кирилица, от телешкия на латиница.
Емотките - с бял сос.
Grumpy old madman