- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Относно парите.
Стана ми интересно какво е мнението на момичетата тук за парите.В хипотетична ситуация->Има някое момче,което ви е привлякло по някакав начин (външност,характер няма значение) и започвате връзка с него.В един момент разбирате,че той има много по-малки финансови възможности от вас . Това ще промени ли по някакъв начин мнението,отношението или като цяло поведението ви към въпросния.(в дадената ситуация не може да прецените,че момчето е с по-малки възможности,защото ходи прилично облечен , чист и спретнат).
Не, няма. Има доста по-важни неща.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Повечето тук са на по 14-15-16 ,а на тези години не мисля,че парите могат да влияят по някакъв начин.
Пък и щом момче ме е привлякло с външност И характер к'во значение имат парите..
Eто такъв е живота,несправeдлив...
Аз ви обещавам-ще го изживея красиво.
Ето такъв е живота,като гърмяща змия.
АЗ ВИ ОБЕЩАВАМ,ЧЕ ЩЕ БЪДА НАЙ-ДОБРАТА!
Нали си наясно,че на днешно време парата е то огромно значение за повечето...От там ми дойде и идеята за темата
Няма да си променя мнението за дадения човек. Това, че има по- малко финансови възможности не значи, че един вид той: "За нищо не става"..![]()
На този етап не бих гледала парите, но вече след като бих искала да имам сериозен мъж до мен, който да може да издържа мен и децата ми.. тогава малко или много ще се съобразява и това.. пък ако няма такъв .. здраве да е. Не би трябвало да се гледат парите, но без тях не може..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Съгласна съм.
И все пак... честно казано, няма да ми е приятно на мен да ми се иска да отидем някъде (нямам предвид да се дават луди пари на бар, примерно) ... да речем, на картинг и той да ми заяви, че нямал пари. За веднъж-два-три пъти ще го разбера, ама всеки път да се ходи на разходка в парка или на кафе е кофти. По същия начин няма да се чувствам комфортно, ако той иска да ходим някъде постоянно, а аз не мога да си го позволя.
хах стига да не го издържам финансово (както вече се е случвало ;х) значи всичко е ок ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
На този етап на този етап ... ама на другия етап ако няма при ще се откажат ... а и никое момиче нема си признае че я интересуват парите !!!
Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.
Нормално. На този етап парите на приятеля ми идват от техните. Малко е смешно да взема да му мрънкам за какви са финансите на родителите му.Естествено обаче, аз искам да съм с човек с амбиции. И не просто голи мечтания, а да има и устрем да ги осъществи. Не е само до парите, а и до това, че е много по-хубаво да си с човек със стремежи. Никоя не иска да бъде с момче, на което мечтите са да пие бира на дивана и да няма никакво развитие.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Чист пример.Приятелят ми е на 21,от 1 година и горница сме заедно.В началото на връзката ни (дори преди да тръгнем) родителите му бяха на Гърция,а той остава тук с брат си,който все още учи.Очаква се,че той трябва да го издържа,да го храни и т.н,но просто тогава нямаше възможност да работи и буквално съм му носила пълни чанти с храна през ден-два.И много мразя този негов навик,когато се скараме и с една дума ми каже,че съм материалистка.Като чуя това,само му припомням какво е било в началото и как ако съм била материалистка въобще нямаше да съм загрижена за него и нямаше да му помагам толкова,след което той си млъква ;д Наистина парите са важно нещо и живота е тежък,но не мисля,че една любов трябва да се крепи на финансовото положение на единия от двамата и едва ли не това да е смисъла на една връзка![]()
Какъв си глупак. Наистина ли смяташ,че някоя би си признала ..
Can It All Be So Simple ?
В никакъв случай няма да ми повлияе.
Никога не съм обръщала внимание на материалното, скоро не мисля и да го правя.
Факторът да сме заедно не са парите, а това, което чувстваме вътре в нас.
И аз съм съгласна. Като цяло хората на моите години рядко си изкарват парите сами, че да ги съдя. Ако толкова са възможностите на родителите му, ок, това че няма пари не значи, че веднага е "отписан". То и аз нямам кой знае какви възможности, но момчетата около мен дори и да са разполагали с повече средства, не са ме карали да се чувствам тъпо от тоя факт. А и аз не съм от тия дето обичат да им плащат сметките и тн, аз не съм с някого за да ме "води еди си къде" и да ме черпи кафе всеки път. Ако съм с даден човек, то е защото той ми харесва и ми е приятно да си прекарвам времето с него.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Без да се заяждам, ама само мЪжа ти ли ще издЪржа децата ти и теб? Много ми е интересно точно в ей-такива семейства, кЪдето мЪжа издЪржа и жената и децата: какво става, ако той 1 ден си хване калпака и паряса? Те умират ли без него или се оказва, че могат да се издЪржат и сами?? Според мен е втория вариант.. Тоест МОЖЕ жената да помогне в издрЪжката, когато ножа опре до кокала, ама ако има мЪж - той трябва да е... И после всички се бият в гЪрдите как са широко скроени и как не страдат от предрасЪдЪци и не следват догми. Ами това, че мЪжа трябва да издЪржа семейството какво е, ако не стереотип, наложен на обществото???
Изобщо, това няма никакво значение.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Не мисля, че това би променило отношението ми към него...
Не мисля че парите са важни.Зависи пак разбира се зa какви отношения става въпрос.. : ) Ако е брак ще трябват..
Ами.. не са на първо място парите, наистина. Ако съм го харесала външно и като характер, липсата на пари няма да ми промени отношението към него. Дали ще си променя държанието зависи от него. Имах едно гадже, бяхме два месеца заедно.. Излизахме, всичко окей, винаги вървяхме пеша, понеже нямаше пари дори за автобус, нито имаше карта. Никога не ми е пречило тва, даже много ми харесваше да навъртаме километри пеша. С времето обаче, тва, че няма никви пари, а и баща му не му даваше за едно кафе почна да си оказва влияние, понеже много често всичко беше на моя сметка. Цигари, ядене, пиене... Не ми е пречило, че аз плащам. Винаги когато сме били навън и ми се яде нещо, го питах дали иска и ако е искал ми е казвал и съм му взимала и на него.. Сега, тъпо е аз да ям, а той да стои и да ме гледа.. Да, ама по едно време започна хич да не се усеща и да става нахален и нагъл, да не се усеща как прекалява и като ми е кипвало съм му казвала в прав текст. Примера за който се сещам е, че веднъж както си пушех ми издърпа цигарата от устата и почна да пуши, ама едно назобено такова и го чаках, чаках и накрая му викнах да ми я даде. Няколко пъти така се случваше или почваше да ми се сърди и да ме упреква ква съм била стисната и му извиках "Ми купи си цигари", щото ми кипваше тотално. Аз не съм за едната цигара, ама да ми поиска като човек или де да знам... Или пък другото "Поръчай ми еди кво си за ядене"...
Така де, бая се отплеснах, ама мисълта ми е тва, нямам проблем аз да плащам, просто всичко си има една граница, която... е добре да не се прекрачва. Последното, което съм, е стисната. Ама не мога да търпя несъобразително и нахално държание. Не съм го късала заради тва, нито нещо се е променяло в мен към него, просто тва нещо е ставало причина да се скараме. Малко или много влияе. Вече ако имам сериозна връзка и мислим за общо съжителство и т.н, искам да съм сигурна, че тоя човек има сигурна работа и, че няма утре да се чудим как да свържем двата края и да опираме до нашите..
Първоначално написано от antifashionshit
djipsito, а той защо не се е опитал да си намери работа?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Божичко ...... Мене ме е срам дори да си помисля да искам пари от приятелката ми камо ли да я карам да ми поръчва купува и т.н.Може пък и аз да не разбирам де,защото не съм бил в такова положение,но има момичета на които възможностите(на родителите им по-точно) са доста големи и ми стана интересно дали точно тези момичета търсят момче с г/д същите възможности .
и да го отричат и да не го отричат е точно така. изключвам вариантите 12-16 годишни, които не знаят разликата между блузка за 150 и за 15. по-нагоре вече е малко по-различно. в смисъл любов, любов, ама ей такава ситуация, като описаната от djipsito е отвратителна. особено пък ако на по нататъчен етап решите да живеете заедно. не е до поставяне на парите на първо място, но проблемите свързани с тях водят до такива караници, че чувствата се забравят.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."