Имам склонност към болимия....да страхувам се

Ще започна от самото начато..Явно това е един обикновен тийн проблем с който аз не мога да се справя..Като малка бях много пълна.В училище много ме тормозеха и тази дупка остана в съзнанието ми, и все още не мога да я запълня!Порастнах малко ,станах на около 14 и след като имах проблеми в училище и вкъщи просто спрях да ям.Около 3 седмици аз бях изяла най-много една краставичка.Нямах апетит .Рязко отслабнах.Отново почнах да се храня но много по малко от преди.Минаха още 3 години и малко по малко отслабвах.Сега съм на 17 ... Висока съм 171 и тежа 59 килограма.Лятото бях 53 и се харесвах.За мен идеалното тегло за моята възраст и височина е 49-50 кг.Отново започнах да пълнея.От известно време се опитвам със диети и фитнес да отслабна ,но без никакъв ефект.Днес 07.12.2009 г. аз за пръв път повърнах обяда си.Не изглежам много зле но не харесвам тялото си когато е без нито една дреха по себе си.Незнам какво да направя не изпитвам голямо желание или пристрастеност да връщам храната си всеки път.Чудя се ако продължа ще мога ли да спра...