Разясни и там как ти чувстваш нещата, кво те ебе Аз направих така с кифлата която ме freindzonna. Преди си писахме, ако не всеки ден, то през ден, усещах че и приятно с мен, дори ми го е казвало много пъти. Държах се супер с нея, но в един определн момент осъзнах някой неща, а и зе да ми писва винаги да съм там за нея.Постоянно да мисля за нея, докато тя едвали си мисли за мен, освен когато и е скучно и няма какво да прави. И ние подобно на вас си говорехме по скайп много често, по 3-4 часа. Така си нагласях нещата, че все да съм на линия когато тя е на линия. И сега като се замисля колко безсмислено е било сичко тва Та нещата между нас се промениха, когато и казах какво чувствам, и почнаха там едни шитни от нейна страна- " ще ти дам време чувствата ти да отшумят, и когато това стане пак ме потърси защото искам да сме приятели и е тъпо да преустановим сякъв контакт" WTF копеле Почнах по рядко да и пиша, по- рядко да се интересувам от нея. Дори когато ми пишеше и отговарях като на тираджия. " здрасти слънцеееее кво правиш, как си" и и прасвам нещо от сорта на " бива барам си ташацитe" супер просташкото държане. Тя естеств. го усети това, и взе да ми вика че съм се променил, че съм станал по- студен. Ми да, какъв да стана. Или си моето момиче или не. Какви се тея междинни състояние- аз ше ти пиша секи ден за да ти разказвам проблемите ми, а ти винаги ше си готов да ме изслушваш. Сори майка имам и други неща да правя.
И сега послдния път когато и писах, нз кво стана почнахме да се заяждаме и й казах супер тежките истини. Просто ми писна, братле, някво момиче да ми ръководи живота.
Блокирах я, номера и го бях изтрил преди много време, даже имах едно листче в портмонето с 4-5 най- важни номера който да си имам за всеки случай, та още помня кошчето където го бях изхвърлил И сега ми е мнооооого по- добре. Не я виждам дали е на линия, не се чудя дали да и пиша, дали ше ми пише. Просто не очакваш нищо и е много по- спокойно така.
П.С сори за цялата тая стена от текст, но братле, ако продължиш това ай- вероятния сценарии е този който описах. Tъй че дигай си чукалата asap