- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към момичетата.
щи дам 10 стинки да ми изчистиш стъклото хахахах .. а не чакай и тва нема да ти дам щот си нещастник аре бегай да не те шамарим помяр
СЕЛСКА РАБОТА ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ, СЕЛЯЦИ СМОТАНИ ВМЕСТО ДА СЕ ДИСКУТИРА ВСЕКИ САМО ХВЪРЛЯ ПСУВНИ И НАРЕДБИ, ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ ГОЛЕМИ СМЕ ВСИЧКИ, ЕДИНИЯ ЩЕ ОБЯСНЯВА КАК ЩЕЛИ ДА РАБОТЯТ ЗА НЕГО СТУДЕНТЧЕТО, ДРУГИЯ ПЪК АКО ВКАРАЛ ГЪРБА КАКВО ЩЯЛ ДА НАПРАВИ.......... Е СОПОЛИВА РАБОТА ОТ ВСЯКЪДЕ, ЩО НЕ СЕ НАМЕРИТЕ И СЕ СБИЙТЕ ЕДНО ХУБАВО КАКТО СИ МОЖЕТЕ ДА ВИ МИНАТ МЕРАЦИТЕ ФОРУМНИ ВЪШКИ, ТИ АКО БЕШЕ НЯКОЙ СЕРИОЗЕН НЯМАШЕ ДА СЕДИШ ТУКА ВЕЧЕРНО ВРЕМЕ ДА ОБЯСНЯВАШ КАКЪВ "СТУДЕНТ" СИ БИЛ КОЙ ЗНАЕ КЪДЕ. ТАКИВА РИБИ ВЪВ БУРГАС ЗНАЕШ ЛИ КАК ОБИЧАТ ДА ВА ЯДЪТ, МА СМЕШНОТО Е ЧЕ САМО ВЪВ ФОРУМИТЕ СТЕ ГОЛЕМИ МУТРИ И ГОВОРИТЕ ТАКА ЗАВЪРТЯНО, ЧЕ ВИЕ СТЕ ОПАСНИТЕ, КОИТО НЕ СЕ ЗАНИМАВАТ С ГЛУПОСТИ. ПЪЛНИ РИБИ СТЕ АМА ТАКИВА ГАДНИ МИРИЗЛИВИ РИБИ, ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАС НЯМА ДА ГОВОРЯ КАКВИ СТЕ ИЗВЪН ФОРУМА, ЗАЩОТО НЕ ЗНАМ КОИ СТЕ, НО ТОВА КОЕТО ДОКАЗВАТЕ Е КОЛКО НИСКО ПАДАТЕ ЗА ГЛУПОСТИ....
какво ми говориш за Бургас, ща еба в лицето, чак капслока ми пуснал, да не съм на 13 години да ходя да се бия, лек ли си къв си, не те знам ама точно пък в Бургас могат да и направят една голяма свирка, тва не ти е 93 след падането на бай тошо да има меден рудник и черни нинджи с ножове, на мен тея не ми ги говори щот тогава не си бил в на баща си кесията, депресар, ходи до спешното в градския мбал и искай 10 мг диазепам и кротвай, шамтка осъзнай се малко
Бе въобще недей да пишеш бе .. те по форумите карат коли за по 213123 милярда лева коли![]()
Бий им игнора и да мрат в лайна.
абе отрепка ако караш лада нива не значи,че некой не може да кара кола за 40 бона .. да ти надали някога може да изкараш тия пари за целия си живот : ) нестава само с спам по форума хахахахаха
а ти какво е геч ихтимански, ще направиш утре комба за 10 и ще се напушиш ище пееш 100 кила тихо пред бати че знае карати ли .. ваща фирма я знаем 'всеки ден е празник пълен безобразник' толкова ти е мухлясал мозъка че не разбираш както е ирония и метафора миндилин
ХАХАХАХАХА ей къци .. не забравяй че утре си пак на даскало с разстракания рейс : )
единственото нещо което те караме е да си сложиш чуваш на главата и да прикачиш към него един чувал 20 кг цимент и да скочиш в река Вардар