.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Hybrid View

Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче
    седни му на курО кво се чудиш толко. ако вече си го решила, никой тука не може да те разубеди. ако е клюкарка, ше си патиш.

А и не забравяй,че има възможност след като правите секс да започнеш да изпитваш нещо към него,а като чета описанието му...най-вероятният изход е да страдаш,защото той не ти обръща вниманието,на което се надяваш

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    За какви "коректни" отношения говорим, когато вие само ще си правите секса и това е ?

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Бах мама му .. добре, че полетът за Лондон ми е на 19 март, да избягам от тази скапана държавица и най-вече от подрастващото поколение..

God damn, bitches!
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Голям фен Аватара на s40t4
    Е аз па на 19 ще пием.. ти ще бегаш...

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Много се бъркаш,ако мислиш,че в другите държави положението е по-различно...Мога да ти кажа,че българите сме с доста консервативно мислене.Например братовчедка ми,която е на 21 години,отиде в Америка на 13 години и до 19 вече беше направила 3 аборта,а и не само тя....

Мега фен Аватара на teenems
    Е ако ти е само за секса кво ти пука дали ще му се сториш лесна?Искате се,правите го и после не се познавате..по принцип така става
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче
    женските обичат да палавеят, ама "всичко скрито да остава". хем да ми е кеф, хем да се запази в тайна. сякаш ебането е нещо срамно, което никой не практикува.

Фен Аватара на Magician
    Град
    София
    Е какво значи наистина "коректни" отношения? Трябва да решиш какво искаш - дали да го влюбиш в теб или просто да се изчукате веднъж-два пъти и толкова. Ако това да му духаш в даскалото те устройва и задоволява - go for it, няма лошо, даже напротив.

Ако ли не - бягай му по малко, давай му достатъчно, за да не спира да те гони и така... знаеш как се прави.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си