- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свалячи, играчи и разни подобни породи..
Бах мама му .. добре, че полетът за Лондон ми е на 19 март, да избягам от тази скапана държавица и най-вече от подрастващото поколение..
God damn, bitches!
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
Е аз па на 19 ще пием.. ти ще бегаш...![]()
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
Много се бъркаш,ако мислиш,че в другите държави положението е по-различно...Мога да ти кажа,че българите сме с доста консервативно мислене.Например братовчедка ми,която е на 21 години,отиде в Америка на 13 години и до 19 вече беше направила 3 аборта,а и не само тя....
+1 точно .. на скоро бях излезнал с едно момиче от гимнязиятаи бяхме на бара и между нас имаше един празен стол.. и както си говорихме някакъв супер инфантилен тип по анцунг и някво бомбер яке с бретон до скулата се намърда супер гадно и с гръб към мен и вика на момичето, 'да те черпя едно' погледнах надоло и изчаках има няма 10 секунди, то момичето седеше и го гледаше и прехълцваше възмутена след което сханах фанах го през кръста и го тръшнах в земята
За какви "коректни" отношения говорим, когато вие само ще си правите секса и това е ?
Е ако ти е само за секса кво ти пука дали ще му се сториш лесна?Искате се,правите го и после не се познавате..по принцип така става![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
женските обичат да палавеят, ама "всичко скрито да остава". хем да ми е кеф, хем да се запази в тайна. сякаш ебането е нещо срамно, което никой не практикува.![]()
Е какво значи наистина "коректни" отношения? Трябва да решиш какво искаш - дали да го влюбиш в теб или просто да се изчукате веднъж-два пъти и толкова. Ако това да му духаш в даскалото те устройва и задоволява - go for it, няма лошо, даже напротив.
Ако ли не - бягай му по малко, давай му достатъчно, за да не спира да те гони и така... знаеш как се прави.