.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Бах мама му .. добре, че полетът за Лондон ми е на 19 март, да избягам от тази скапана държавица и най-вече от подрастващото поколение..

God damn, bitches!
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Голям фен Аватара на s40t4
    Е аз па на 19 ще пием.. ти ще бегаш...

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Много се бъркаш,ако мислиш,че в другите държави положението е по-различно...Мога да ти кажа,че българите сме с доста консервативно мислене.Например братовчедка ми,която е на 21 години,отиде в Америка на 13 години и до 19 вече беше направила 3 аборта,а и не само тя....

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Fisherman Виж мнението
    Ебати жалкарщината нека дойде един такъв изпечен педерас да му секна бройката с една тупаница в щитовидната жлеза
    +1 точно .. на скоро бях излезнал с едно момиче от гимнязиятаи бяхме на бара и между нас имаше един празен стол.. и както си говорихме някакъв супер инфантилен тип по анцунг и някво бомбер яке с бретон до скулата се намърда супер гадно и с гръб към мен и вика на момичето, 'да те черпя едно' погледнах надоло и изчаках има няма 10 секунди, то момичето седеше и го гледаше и прехълцваше възмутена след което сханах фанах го през кръста и го тръшнах в земята

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    За какви "коректни" отношения говорим, когато вие само ще си правите секса и това е ?

Мега фен Аватара на teenems
    Е ако ти е само за секса кво ти пука дали ще му се сториш лесна?Искате се,правите го и после не се познавате..по принцип така става
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче
    женските обичат да палавеят, ама "всичко скрито да остава". хем да ми е кеф, хем да се запази в тайна. сякаш ебането е нещо срамно, което никой не практикува.

qwerty_ff
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    На колко години си, мОме, че не можеш без мЪже? Той като е година по-голям от теб, този... мЪж, дали не е на 17-18...? Защото ако е така, то е още в графата "момче"...
    Има мъже на по 18 години, има момчета и на 40 години, но се тая, да не задълбавам.

Авторке, ясно е че ти се иска. Давай, само прецени какви ще са последствията после : )

Фен Аватара на Magician
    Град
    София
    Е какво значи наистина "коректни" отношения? Трябва да решиш какво искаш - дали да го влюбиш в теб или просто да се изчукате веднъж-два пъти и толкова. Ако това да му духаш в даскалото те устройва и задоволява - go for it, няма лошо, даже напротив.

Ако ли не - бягай му по малко, давай му достатъчно, за да не спира да те гони и така... знаеш как се прави.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си