кажи на акушера си да не се меси в спортната медицина, дето няма толкова добри познания там ... aз си му казах, начетен е, но знае нещата само от една гледна точка!
ама и ти си поредния незапознат с материята бръмчащ индивид ... не искам да говоря големи приказки, но може би съм най-здраво трениращия във форума - 2 тренировки трибой, 3 тренировки бодибилдинг, 2 тренировки бокс, 2 тренировки граплинг - в една седмица...
храната ми е в огромни количества, добавките ми са нищожни за такъв обем храна ... до 17 години не съм пипал никва добавка, тая година ставам на 20
питай всеки друг във форума, дали тренирам за да се правя на голям ...
плаща ми се щедро за да уча и тренирам едновременно, затова го и правя ... но за да тренираш така интензивно ти трябват и огромно познания в спортната медицина и тогва, нямам как ще я учиш и нея!
а твоя пич може да НЕ е елементарен, но е прост и с примитивна култура ..
ако беше в спортната ми среда, до ся да са го откарали няколко пъти в пирогов, а в научната среда - щяха да го осъдят в множество съдебни обвиненя ...
и сега най-учтиво ви моля, ДА СИ ЕБЕТЕ МАЙКИТЕ и да не си врете носовете там където не разбирате, или поне да не отричате всяко мнение от вашето!
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9