- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ивет Фешън ??
Имам предложение от Ивет Фешън да отида на индивидуална среща , но все още се колебая.
Какво ще кажете по въпроса ?![]()
Мисля , че това е най-добрата агенция в България , но исках да чуя и вашите мнения , както и да попитам дали някой е работил с агенцията и доволен ли е ?
Ходил ли е някой на среща и какво следва след това ?
Снимки или може би даване на пари за някакви тъпи и ненужни курсове за " модели " ?![]()
Очаквам спешно отговорите ви , защото ми звънят постоянно ,
дори и в момента , когато пиша.![]()
![]()
![]()
To infinity and beyond.
чувала съм лоши отзиви за тях, но де да знам.. най - вероятно ще ти предложат курса за модели и ще ти направят някакви фотосесии, на някъде тук четох, че сам си плащаш за фотосесиите ии така. ако искаш отиди на срещата, за да разбереш за какво става въпрос.![]()
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
"Yvette Fashion" е най-добрата модна агенция в България.
Booker-ът и агентът, отговарящ за нови лица, ще те интервюират, ако подпишеш договор (в "Next" договорът е 100 000 $, в Бг не знам колко е), ще нарочат дата за снимане на портфолио, след това ще ти звънят за ангажименти (фотосесии, реклами etc.) и така.В този бранш нещата стават значително по-бързо, защото не се изискват специални умения освен увереност, чар и излъчване. Ако се интересуваш от modelling, давай.
П.П. Към предният отговор: няма агенция в Бг, за която да се носят само добри отзиви.Ще предложат курс за модели, ако момичето е съвсем младо (e.g. 16г.) Те й плащат, за да я снимат. Ако обаче й направят фотосесия и после не я публикуват никъде, ще й искат пари, за да си вземе правата над снимките.
TeenageDream писала съм ти ЛС.
А , иначе аз най-много от това се страхувам .. , че ще ми искат пари , за да ми направят някакви снимки и в крайна сметка след това няма да имам никаква реализация.В повечето БГ агенции , мисля , че така става със момичетата , които не са на " някой ".
Сещате се за какво говоря.![]()
Всяко мнение в такъв момент ми е плюс на мен , защото нямам близка / позната била в ТАЗИ агенция. Приятелки са били в разни измислени агенции и положението е било не по-различно от това , което ви описах. Иначе смятате ли , че примерно биха могли да ме накарат да се съблека по бански на въпросната среща , или пък да позирам / дефилирам с някакви дрехи ?![]()
![]()
Е , такива дребни на пръв поглед неща ме вълнуват в момента ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To infinity and beyond.
Точно това става И в тази агенция, ако нямаш реална оценка за себе си. /лични впечатления/ Прецени дали наистина имаш данни за модел, тогава може и по друг начин да се развият нещата.Първоначално написано от Infinity
Просто на курсовете взимат всякакви момичета, колкото да печелят пари, то отначало си личи кой ще продължи и кой не.
Действително не съм напълно сигурна в себе си..![]()
Мисля , че имам нужните качества и данни за модел , но може би тази моя несигурност и притеснения идват от това , че никога не съм се явявала на кастинги. Не знам как се подхожда към новите момичета в агенциите и общо взето неисформираността ми за тези неща поражда в мен несигурност и колебание.![]()
To infinity and beyond.
Няма да те молят да дефилираш с бански, евентуално с дрехите, с които отидеш. Но не мисля, че ще искат и това, защото по бг ревютата... Според мен в Ивет Фешън можеш да се развиваш, ако целта ти е фотомодел. За повече търси в чужбина. Не е нужно да живееш в чужбина, но ако ходиш в някоя държава редовно (напр. всеки месец), би свършило работа.
Ще ти искат мерките, освен ако вече не са го направили. Хубаво е предварително да си ги знаеш, може и на място да ги вземат, но бъди подготвена.
Несигурност и колебание е нормално да има. Ще свикнеш.![]()
И аз съм така. Еех, колко по-лесно щеше да ми е в Ивет Фешън.Аз се подготвям директно за Големите.
![]()
Ама с тази ми 65-сантиметрова талия...Лятото винаги напълнявам.
Трябва да се върна във форма...
Намери ме в скайп.![]()
Като начало колко си висока ?
И да като начало искат пари за фото тест..който не струва никак малко .Няма как да очакваш ,че като подпишеш договор и така от нищото ще почнат да валят предложения за работа и да хвърчат пари...
Първоначално написано от Infinity
ти си си пълен модел!
Их, преди как ме беше яд, че съм по-висока(комплексирах се заради ниските момчета в 1-2 класПървоначално написано от Infinity
), а сега как искам още няколко см да дръпна.
![]()
Няма да споменавам колко кг. съм , че вероятно ще се стресирате ..![]()
To infinity and beyond.
Е защо кажи колко си![]()
Иначе аз поначало на такива агенции много вяра нямам.Имаме няколко от класа , които се изявяват като модели, но мисля, че само си дават парите на вятъра.Никаква реализация.
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Предполагам, че си малко, че в една тема беше писала, че искаш да напълнееш.Първоначално написано от Infinity
Кажи все пак колко си де..
А по темата- няма мникакъв опит с агенции, но честон казано нямам вяра.. все може да се намери и някоя свястна, но едва ли ще имаш много възможности аз реализация.![]()
Точно във форума бях чела някакви ужасии за тях (не ми пукаше особено, тъй че не запомних какво точно беше).
П.С. http://www.teenproblem.net/f/viewtop...F4%E5%F8%FA%ED
Ей я темата, явно е било за Фреш Фешън.![]()
Да , за Фреш Фешън знам.
Иначе тежа 43-44кг.![]()
![]()
To infinity and beyond.
ОМГ, вярно се стресирах.Първоначално написано от Infinity
Надебелей! Не бъди стереотипа.
Абе , то да го кажеш не е трудно , обаче иначее ...![]()
To infinity and beyond.
Знам. И аз съм с кило над теб.Първоначално написано от Infinity
Но съм по-ниска, така че ми е по-спокойно.
Все пак опитай, гадно е да знае човек, че 99% от моделите са така.
Ехеее...ти ще си изключително слаба.
Аз съм 4-5 см. по-висока от тебе и съм малко повече кг..ама все пак...някво странно ми е.
Можеш ли да пуснеш снимка, ако не е проблем, интересно ми е![]()
Не , снимки няма да пускам в тоя сайт , зарекла съм се.![]()
Пиши на ЛС за скайп , ако искаш.![]()
To infinity and beyond.
Имам 1 въпрос- в чужбина искат ли пари за да станеш модел защото и аз се целя на високо?
и как точни без нищо искаш да се "изстреляш" в чужбина ?Първоначално написано от freegirl93