.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 57
    Мега фен Аватара на Infinity

Ивет Фешън ??

Имам предложение от Ивет Фешън да отида на индивидуална среща , но все още се колебая.
    Какво ще кажете по въпроса ?
    Мисля , че това е най-добрата агенция в България , но исках да чуя и вашите мнения , както и да попитам дали някой е работил с агенцията и доволен ли е ?
    Ходил ли е някой на среща и какво следва след това ?
    Снимки или може би даване на пари за някакви тъпи и ненужни курсове за " модели " ?
    Очаквам спешно отговорите ви , защото ми звънят постоянно ,
    дори и в момента , когато пиша.
    To infinity and beyond.

Супер фен Аватара на fuckme
    чувала съм лоши отзиви за тях, но де да знам.. най - вероятно ще ти предложат курса за модели и ще ти направят някакви фотосесии, на някъде тук четох, че сам си плащаш за фотосесиите ии така. ако искаш отиди на срещата, за да разбереш за какво става въпрос.
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

"Yvette Fashion" е най-добрата модна агенция в България.
    Booker-ът и агентът, отговарящ за нови лица, ще те интервюират, ако подпишеш договор (в "Next" договорът е 100 000 $, в Бг не знам колко е), ще нарочат дата за снимане на портфолио, след това ще ти звънят за ангажименти (фотосесии, реклами etc.) и така. В този бранш нещата стават значително по-бързо, защото не се изискват специални умения освен увереност, чар и излъчване. Ако се интересуваш от modelling, давай.

П.П. Към предният отговор: няма агенция в Бг, за която да се носят само добри отзиви. Ще предложат курс за модели, ако момичето е съвсем младо (e.g. 16г.) Те й плащат, за да я снимат. Ако обаче й направят фотосесия и после не я публикуват никъде, ще й искат пари, за да си вземе правата над снимките.

TeenageDream писала съм ти ЛС.

А , иначе аз най-много от това се страхувам .. , че ще ми искат пари , за да ми направят някакви снимки и в крайна сметка след това няма да имам никаква реализация. В повечето БГ агенции , мисля , че така става със момичетата , които не са на " някой ".
    Сещате се за какво говоря.
    Всяко мнение в такъв момент ми е плюс на мен , защото нямам близка / позната била в ТАЗИ агенция. Приятелки са били в разни измислени агенции и положението е било не по-различно от това , което ви описах. Иначе смятате ли , че примерно биха могли да ме накарат да се съблека по бански на въпросната среща , или пък да позирам / дефилирам с някакви дрехи ?
    Е , такива дребни на пръв поглед неща ме вълнуват в момента ..
    To infinity and beyond.

Цитирай Първоначално написано от Infinity
    TeenageDream писала съм ти ЛС.

А , иначе аз най-много от това се страхувам .. , че ще ми искат пари , за да ми направят някакви снимки и в крайна сметка след това няма да имам никаква реализация. ...
    Точно това става И в тази агенция, ако нямаш реална оценка за себе си. /лични впечатления/ Прецени дали наистина имаш данни за модел, тогава може и по друг начин да се развият нещата.
    Просто на курсовете взимат всякакви момичета, колкото да печелят пари, то отначало си личи кой ще продължи и кой не.

Действително не съм напълно сигурна в себе си..
    Мисля , че имам нужните качества и данни за модел , но може би тази моя несигурност и притеснения идват от това , че никога не съм се явявала на кастинги. Не знам как се подхожда към новите момичета в агенциите и общо взето неисформираността ми за тези неща поражда в мен несигурност и колебание.
    To infinity and beyond.

Няма да те молят да дефилираш с бански, евентуално с дрехите, с които отидеш. Но не мисля, че ще искат и това, защото по бг ревютата... Според мен в Ивет Фешън можеш да се развиваш, ако целта ти е фотомодел. За повече търси в чужбина. Не е нужно да живееш в чужбина, но ако ходиш в някоя държава редовно (напр. всеки месец), би свършило работа.
    Ще ти искат мерките, освен ако вече не са го направили. Хубаво е предварително да си ги знаеш, може и на място да ги вземат, но бъди подготвена.

Несигурност и колебание е нормално да има. Ще свикнеш.
    И аз съм така. Еех, колко по-лесно щеше да ми е в Ивет Фешън. Аз се подготвям директно за Големите.

Ама с тази ми 65-сантиметрова талия... Лятото винаги напълнявам. Трябва да се върна във форма...

Намери ме в скайп.

Голям фен Аватара на mey_si
    Като начало колко си висока ?
    И да като начало искат пари за фото тест..който не струва никак малко .Няма как да очакваш ,че като подпишеш договор и така от нищото ще почнат да валят предложения за работа и да хвърчат пари...

1.76 съм , на 15 години.
    To infinity and beyond.

1.76 съм , на 15 години.
    ти си си пълен модел!

1.76 съм , на 15 години.
    Их, преди как ме беше яд, че съм по-висока(комплексирах се заради ниските момчета в 1-2 клас ), а сега как искам още няколко см да дръпна.

Няма да споменавам колко кг. съм , че вероятно ще се стресирате ..
    To infinity and beyond.

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Е защо кажи колко си

Иначе аз поначало на такива агенции много вяра нямам.Имаме няколко от класа , които се изявяват като модели, но мисля, че само си дават парите на вятъра.Никаква реализация.
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Няма да споменавам колко кг. съм , че вероятно ще се стресирате ..
    Предполагам, че си малко, че в една тема беше писала, че искаш да напълнееш. Кажи все пак колко си де..

А по темата- няма мникакъв опит с агенции, но честон казано нямам вяра.. все може да се намери и някоя свястна, но едва ли ще имаш много възможности аз реализация.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Точно във форума бях чела някакви ужасии за тях (не ми пукаше особено, тъй че не запомних какво точно беше).

П.С. http://www.teenproblem.net/f/viewtop...F4%E5%F8%FA%ED
    Ей я темата, явно е било за Фреш Фешън.

Да , за Фреш Фешън знам.
    Иначе тежа 43-44кг.
    To infinity and beyond.

Да , за Фреш Фешън знам.
    Иначе тежа 43-44кг.
    ОМГ, вярно се стресирах. Надебелей! Не бъди стереотипа.

Абе , то да го кажеш не е трудно , обаче иначее ...
    To infinity and beyond.

Абе , то да го кажеш не е трудно , обаче иначее ...
    Знам. И аз съм с кило над теб. Но съм по-ниска, така че ми е по-спокойно.
    Все пак опитай, гадно е да знае човек, че 99% от моделите са така.

Голям фен Аватара на Ankh
    Ехеее...ти ще си изключително слаба.
    Аз съм 4-5 см. по-висока от тебе и съм малко повече кг..ама все пак...някво странно ми е.
    Можеш ли да пуснеш снимка, ако не е проблем, интересно ми е

Не , снимки няма да пускам в тоя сайт , зарекла съм се.
    Пиши на ЛС за скайп , ако искаш.
    To infinity and beyond.

Да , за Фреш Фешън знам.
    Иначе тежа 43-44кг.

Имам 1 въпрос- в чужбина искат ли пари за да станеш модел защото и аз се целя на високо?

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Е Ивет, пак по-добре от Визаж . Със сигурност ще ти искат някакви пари, така е почти навсякъде (да не кажа абсолютно навсякъде ). Млади, успели модели по на 15-16 години в България не съм чувала да има. Все пак, да си имаш едно портфолио няма да е зле. Може да ти послужи за в чужбина.

Голям фен Аватара на mey_si
    Цитирай Първоначално написано от freegirl93
    Имам 1 въпрос- в чужбина искат ли пари за да станеш модел защото и аз се целя на високо?
    и как точни без нищо искаш да се "изстреляш" в чужбина ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си