.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Възможно ли е ?

Здравей те Съфорумници. Искам да попитам възможно ли е да си намеря приятелка в двора на училище. Решил съм тези дни да изляза със слушалките ми, и да седна на някоя пейка в двора на училище. Въпроса ми беше, дали е възможно както си слушам музика ,по този начин да дойде момиче при мен.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Сигурно. Със силата на мисълта ли ще ги привличаш?

Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas

Talking

Хаха ,ами ако искаш застани в някой ъгъл и чакай да падне от небето момиче .
    Набележи си някоя мацка и я попитай дали иска да се запознаете!
    Summer (h)

Цитирай Първоначално написано от laila_94 Виж мнението
    Хаха ,ами ако искаш застани в някой ъгъл и чакай да падне от небето момиче .
    Набележи си някоя мацка и я попитай дали иска да се запознаете!
    Аз не искам да се правя на сваляч.Просто искам както си седя спокойно и някое момиче да дойде при мен ?

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Незнам,зависи какво слушаш, какво е излъчването ти, и така на татъка.. Ако си някой чаровник, е съвсем възможно да дойде някое момиче при теб, що не ^^
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Цитирай Първоначално написано от Al3ksandra Виж мнението
    Незнам,зависи какво слушаш, какво е излъчването ти, и така на татъка.. Ако си някой чаровник, е съвсем възможно да дойде някое момиче при теб, що не ^^
    http://picbg.net/img.php?file=d1c05d56a67cb16e.jpg основно това съм аз. Не съм нищо особено.Сини очи и коса като на Едуард от Здрач

Ахъм, ами незнам, знае ли човек,може и някое момиче да те харесва,и да чака точно този момент
    Btw, оня ден гледах последните 3 части на Здрач, хах какво съвпадение о.О

Фен Аватара на saskou
    Град
    Bourgas
    Ми според теб, възможно ли е?
    да слуша

Не ми се вярва. А ако просто си стоиш, забил глава в земята, гледайки лошо, няй-много да ги накараш да заобикалят пейката отдалече.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Трябва да си.., умопомрачителен, за да се получи
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Не е възможно lol има си много други начини . Никое момиче няма да си върже ако просто те види да си седиш на пейката и си слушаш музика

П.С Само аз ли намирам този Едуард за много грозен ?

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Не си само ти.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Не знам всички какво толкова му харесват . Направo си представям някакъв пич седи на пейка със слушалки и оглежда момичетата с поглед ала Едуард и ме изпушва на смях LOL LOL

Супер фен Аватара на minchorna
    Хм..днес съм в офиса..дали някой момиче би дошло да ме сваля?Много филми гледаш пич..

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от minchorna Виж мнението
    Много филми гледаш пич..
    +1
    Като искаш момиче, влез в ролята на общителен човек, депресираното емо със слушалките вече не е на мода.
    Ама кой знае всъщност, неведоми са пътищата...

Мега фен Аватара на xoxi
    Абсолютно никакъв шанс.
    Първо, че няма много смисъл в това да чакаш някое момиче да дойде при теб. Ако харесваш някоя, отиди ти при нея.
    Второ, тея слушалки просто крещят "не ме закачай", дори слуууучайно някоя да иска да се запознаете, няма да го направи, докато си забол нещо в ушите си.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Първо, че няма много смисъл в това да чакаш някое момиче да дойде при теб. Ако харесваш някоя, отиди ти при нея.
    Второ, тея слушалки просто крещят "не ме закачай", дори слуууучайно някоя да иска да се запознаете, няма да го направи, докато си забол нещо в ушите си.
    +1
    Мда, слушалките наистина крещят "Не ме закачайте".
    Като искаш да си намериш някоя няма да стане с чакане. Момичетата не харесват неуверени момчета, а при теб явно увереността липсва съвсем. По добре си набележи някое момиченце и иди го заговори - поискай ѝ запалка, химикал, лист ако щеш и просто я заговори.
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Не, и аз не разбирам к'во му харесват.

До сега съм имал 2 връзки.Всеки път аз съм тичал след момиче, и ми омръзна аз да съм прецаканият. За това не ми се иска да заговарям отново някое момиче

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    От това да си уверен и да се запознаеш с някое момиче, до това да "тичаш след нея" има много голяма разлика.
    А, дори и някоя да се появи от някъде си и да започне флирта първа, то това в никакъв случай не дава гаранция, че след време няма да те "прецака".

Цитирай Първоначално написано от strafi Виж мнението
    До сега съм имал 2 връзки.Всеки път аз съм тичал след момиче, и ми омръзна аз да съм прецаканият. За това не ми се иска да заговарям отново някое момиче

Тогава ти остава дългото чакане. Не е нужно да тичаш след момичетата,направи така че те да тичат по теб :P

Повече от фен
    Не разбрах много добре, какво искаш - да дойде някое момиче при теб, за да я прецакаш ли?

Цитирай Първоначално написано от ManuelaK Виж мнението
    Не разбрах много добре, какво искаш - да дойде някое момиче при теб, за да я прецакаш ли?
    Не искам да прецаквам никой.Искам аз да бъда търсеният, а не аз да търся.

Супер фен Аватара на minchorna
    Най-много да те потърси чистачката и да ти каже да си дигнеш краката и да се преместиш да измете под/около пейката

Възможно ли е било... възможно е в НЯКОЯ ситуация, при НЯКОИ личности. Дискусията е дали е ПРАВИЛНО. Трябва да си зададеш въпроса дали момичетата, които евентуално/хипотетично би привлякъл чрез, забележи, Пасивността си?!?!?, биха ти харесали с дързостта си. Задай си въпроса какво търсиш и след това дали го правиш по правилен начин.
    Отчаяността те кара да ставаш наивен.

Иска ли да ти кажа как да стане. Излез отиди на някой купон, или пък някъде се съберете съученици, дръж се добре с приятелите си, гледай да ти е приятно , да си приятен и на другите, и така мисля че ще те забележи някое момиче По разни събирания, партита,рожденни дни, или събирания по случай празници,обикновенно се връзват нови запознанства, защо не и нова любов?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си