- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Не ви ли обижда тоя цирк ?
На никой от тия горе изобщо не му пука за хората. Борисов подаде оставка и хиените най вече от бсп и дпс като някви папагали повтарят само избори избори избори, все едно не ги видяхме кви идиоти бяха...
Герб от друга страна с платени хора започна организирани протести в защита на герб, които е очевадно, че хората там са купени.... просто трагедията е пълна. Снощи пък някви идиоти се въртят целенасочено пред камерите да обясняват колко добър бил бойко и кво бил направил и че не искали да си отива...... ами путки майни кво правите на тоя протест тогава, нали имаше протест в подкрепа на герб, защо не сте на него, а се бутате пред камерите.
Ся пък земеделски производители щяли да идват в подкрепа на герб и отделно хора с от цялата страна с автобуси също ще подкрепят бойко, е колко тъпи трябва да сме, че да не видим, че това е платено бе
Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 02-21-2013 на 09:31
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Пий си кафето и не се възмущавай.Пред компютъра нищо няма да промениш.
Ят ме е, че ни праят на идиоти ония дето ни докараха до тука, то е ясно, че никой не ни пита за нищо
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
ЯД*
Мда,каквото и да правим...трябва армията да поеме властта и ще се оправим.
То самия ход с оставката си беше цирк. Опитва се да се изкара с достойнство и да си измие ръцете от това което се случва, да започнат да ронят сополи по него и да гласуват повече хора за него на изборите.
Обидена съм яко. По телевизията не дават нищо друго. Новините имат начални надписи в стил холивудси трилър. Страшен ПР ход на съветниците на Борисов. евала. Чак сега се показаха като професионалисти. От есента очаквайте продължение на блогбъстъра Спасителят Бойко. А някои от тия, дето скандират името му, сещат ли се любимият му Дянков какво причини на икономиката? Сещат ли се те с каква заплата са и Борисов с каква заплата е? ОХ ядосах се
Ми мен ме е срам, че има турска партия в управлението.
Това го няма в никоя държава. Представяте ли си в правителството на Израел (примерно) - сирийска партия?
Къде го има тва нещо?
Аз съм за изгонването на ДПС и Доган от България. Тия турски мекерата си нямате и на представа каква власт притежават.
Точно!
И в Германия примерно има мноооого турци, но ги няма изобщо тия глупости, които са при нас.... турки новини по българската НАЦИОНАЛНА телевизия?!!!
Лошото е, че ДПС вече са в такава позиция, че с пръст не могат да ги пипнат, камо ли да премахнат партията
Остава скоро и Евророма да добие същата популярност като ДПС от началото на прехода.......шегувам се, де. Надявам се никога да не се случи
Последно редактирано от ParadOx : 02-21-2013 на 11:55
Народа си заслужава управлението! В нашия случай, малко е!!!
Нека протестиращите първо изчистят сганта -ДПС и БСП и после да мислят за другото.
Това е все едно да имаш тумор, а да го оставиш на заден план и да си направиш пластична операция.
Ако не отстранят туморите - добро няма да видим, колкото и да протестираме. Те винаги ще намерят начин да се намърдат с поставени лица.
Е скоро може и да заговорим, даже и на турски.Може да ни го сложат за официален език.
Стига глупости...
Имаме мноооооооого по-сериозни проблеми от това и те са свързани с нашия манталитет.
^ Да, отклоняваме се, но това е едно от нещата, от които ме е срам и ме обиждат
Не искам като отида в чужбина и си дам паспорта/ личната карта да си мислят, че съм от някъде си там, където има турци и цигани
Бтв вчера Марешки точно е събирал хора - 50 кинта на човек в подкрепа на правителството.
n00bs
1. За турците - Ако нямаше турска партия в управлението, турците нямаше да виреят в България. Нямаше да има и никакво етническо напрежение. Тази партия прави точно обратното - насажда такова.
2. За циганите - Могат да се вземат много мерки там. Ако не им плащаме ние тока и не живееха на гърба на българския народ, то нямаше да се плодят, като луди. Задължително обучение, задължителни ваксинации и т.н. Всичко това при неизпълнение, ТРЯБВА да бъде наказано със солени глоби. Сигурно към 80% от дребната престъпност - кражби, изнасилвания побои и др. - се извършват от цигани. Не може да получават само условна присъда и да бъдат пускани. Хванете един циганин - има минимум 20 регистрации в полицията. Невежеството и не желанието за образование, подхранват циганската престъпност, както и това да раждат по 1 дете всяка година, независимо, че са зле финансово.
В другите европейски държави също има и цигани и турци обаче там не смеят да кажат и копче , защото ще ги спукват от проверки и глоби . А ние тука им ходим по гъзовете .
Обижда ме че Бойко докара до фалит държавата за 3 години(харчи за щяло и нещяло без да мисли какво може да последва,реално живееше ден за ден, и точно когато усети че е най-напечено и реши да избяга като страхливец.Вървим на много по-лош вариант от гърците.
Колкото до ДПС,тая партия ще я има винаги за съжаление,те са достатъчно голяма общност в България и винаги ще има кой да си даде вота за тях,т.е винаги ще участват в правителството.
П.П От всичките изявления на политиците след оставката ми хареса това ана Сидеров,другото е лайна.
Мани го тоя боклук
Тоя си направи най-голямата гавра с Левски, която някога някой е правил. Заставайки пред паметника, крещейки "циганите на сапун" и призовавайки тълпата да крещи "долу герб", "волен", "атака" и "мафия". Намираше се на сантиметри от бесилото на Левски... Предварително си беше осигурил нещо като пиедестал, на който се оказа висок колкото паметника. За кво говорим просто.....