.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Мега фен

Не ви ли обижда тоя цирк ?

На никой от тия горе изобщо не му пука за хората. Борисов подаде оставка и хиените най вече от бсп и дпс като някви папагали повтарят само избори избори избори, все едно не ги видяхме кви идиоти бяха...
    Герб от друга страна с платени хора започна организирани протести в защита на герб, които е очевадно, че хората там са купени.... просто трагедията е пълна. Снощи пък някви идиоти се въртят целенасочено пред камерите да обясняват колко добър бил бойко и кво бил направил и че не искали да си отива...... ами путки майни кво правите на тоя протест тогава, нали имаше протест в подкрепа на герб, защо не сте на него, а се бутате пред камерите.
    Ся пък земеделски производители щяли да идват в подкрепа на герб и отделно хора с от цялата страна с автобуси също ще подкрепят бойко, е колко тъпи трябва да сме, че да не видим, че това е платено бе
    Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 02-21-2013 на 09:31
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Супер фен Аватара на minchorna
    Пий си кафето и не се възмущавай.Пред компютъра нищо няма да промениш.

Мега фен
    Ят ме е, че ни праят на идиоти ония дето ни докараха до тука, то е ясно, че никой не ни пита за нищо
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

ЯД*
    Мда,каквото и да правим...трябва армията да поеме властта и ще се оправим.

Мега фен Аватара на TrollFaace
    За никъв чеп не ставаме ...

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от minchorna Виж мнението
    ЯД*
    Мда,каквото и да правим...трябва армията да поеме властта и ще се оправим.
    .. за последно

аман от малоумщини. имам чувството, че 90% от народа ни е от олигофрени.

Дай по-добра идея?

Мега фен Аватара на machoka
    не и тук, не и подробно.

Супер фен Аватара на mlakniwe

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    То самия ход с оставката си беше цирк. Опитва се да се изкара с достойнство и да си измие ръцете от това което се случва, да започнат да ронят сополи по него и да гласуват повече хора за него на изборите.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Обидена съм яко. По телевизията не дават нищо друго. Новините имат начални надписи в стил холивудси трилър. Страшен ПР ход на съветниците на Борисов. евала. Чак сега се показаха като професионалисти. От есента очаквайте продължение на блогбъстъра Спасителят Бойко. А някои от тия, дето скандират името му, сещат ли се любимият му Дянков какво причини на икономиката? Сещат ли се те с каква заплата са и Борисов с каква заплата е? ОХ ядосах се

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Ми мен ме е срам, че има турска партия в управлението.
    Това го няма в никоя държава. Представяте ли си в правителството на Израел (примерно) - сирийска партия?
    Къде го има тва нещо?
    Аз съм за изгонването на ДПС и Доган от България. Тия турски мекерата си нямате и на представа каква власт притежават.

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk Виж мнението
    Ми мен ме е срам, че има турска партия в управлението.
    Това го няма в никоя държава. Представяте ли си в правителството на Израел (примерно) - сирийска партия?
    Къде го има тва нещо?
    Аз съм за изгонването на ДПС и Доган от България. Тия турски мекерата си нямате и на представа каква власт притежават.
    Точно!
    И в Германия примерно има мноооого турци, но ги няма изобщо тия глупости, които са при нас.... турки новини по българската НАЦИОНАЛНА телевизия?!!!

Лошото е, че ДПС вече са в такава позиция, че с пръст не могат да ги пипнат, камо ли да премахнат партията
    Остава скоро и Евророма да добие същата популярност като ДПС от началото на прехода....... шегувам се, де. Надявам се никога да не се случи
    Последно редактирано от ParadOx : 02-21-2013 на 11:55

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Народа си заслужава управлението! В нашия случай, малко е!!!

Град
    Нека протестиращите първо изчистят сганта -ДПС и БСП и после да мислят за другото.
    Това е все едно да имаш тумор, а да го оставиш на заден план и да си направиш пластична операция.
    Ако не отстранят туморите - добро няма да видим, колкото и да протестираме. Те винаги ще намерят начин да се намърдат с поставени лица.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ParadOx Виж мнението
    Точно!
    И в Германия примерно има мноооого турци, но ги няма изобщо тия глупости, които са при нас.... турки новини по българската НАЦИОНАЛНА телевизия?!!!

Лошото е, че ДПС вече са в такава позиция, че с пръст не могат да ги пипнат, камо ли да премахнат партията
    Остава скоро и Евророма да добие същата популярност като ДПС от началото на прехода....... шегувам се, де. Надявам се никога да не се случи
    Отклонихте се от темата безумно много. Не говорим за турци в момента...

Град
    Е скоро може и да заговорим, даже и на турски.Може да ни го сложат за официален език.

Град
    София
    Стига глупости...
    Имаме мноооооооого по-сериозни проблеми от това и те са свързани с нашия манталитет.

Град
    Long Beach, California
    ^ Да, отклоняваме се, но това е едно от нещата, от които ме е срам и ме обиждат

Не искам като отида в чужбина и си дам паспорта/ личната карта да си мислят, че съм от някъде си там, където има турци и цигани

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Стига глупости...
    Имаме мноооооооого по-сериозни проблеми от това и те са свързани с нашия манталитет.
    Да, на всички проблема са политиците, а всъщност проблемът са самите те. Политиците са просто едно отражение на народа.

Колкото до турците и циганите - има реална опасност да ни претопят, но ние какво сме направили за да им се противопоставим, освен да мрънкаме?

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Бтв вчера Марешки точно е събирал хора - 50 кинта на човек в подкрепа на правителството.
    n00bs

Град
    1. За турците - Ако нямаше турска партия в управлението, турците нямаше да виреят в България. Нямаше да има и никакво етническо напрежение. Тази партия прави точно обратното - насажда такова.
    2. За циганите - Могат да се вземат много мерки там. Ако не им плащаме ние тока и не живееха на гърба на българския народ, то нямаше да се плодят, като луди. Задължително обучение, задължителни ваксинации и т.н. Всичко това при неизпълнение, ТРЯБВА да бъде наказано със солени глоби. Сигурно към 80% от дребната престъпност - кражби, изнасилвания побои и др. - се извършват от цигани. Не може да получават само условна присъда и да бъдат пускани. Хванете един циганин - има минимум 20 регистрации в полицията. Невежеството и не желанието за образование, подхранват циганската престъпност, както и това да раждат по 1 дете всяка година, независимо, че са зле финансово.

В другите европейски държави също има и цигани и турци обаче там не смеят да кажат и копче , защото ще ги спукват от проверки и глоби . А ние тука им ходим по гъзовете .

Повече от фен Аватара на SummerWave
    Обижда ме че Бойко докара до фалит държавата за 3 години(харчи за щяло и нещяло без да мисли какво може да последва,реално живееше ден за ден, и точно когато усети че е най-напечено и реши да избяга като страхливец.Вървим на много по-лош вариант от гърците.
    Колкото до ДПС,тая партия ще я има винаги за съжаление,те са достатъчно голяма общност в България и винаги ще има кой да си даде вота за тях,т.е винаги ще участват в правителството.
    П.П От всичките изявления на политиците след оставката ми хареса това ана Сидеров,другото е лайна.

Град
    Long Beach, California
    Цитирай Първоначално написано от SummerWave Виж мнението
    От всичките изявления на политиците след оставката ми хареса това ана Сидеров,другото е лайна.
    Мани го тоя боклук
    Тоя си направи най-голямата гавра с Левски, която някога някой е правил. Заставайки пред паметника, крещейки "циганите на сапун" и призовавайки тълпата да крещи "долу герб", "волен", "атака" и "мафия". Намираше се на сантиметри от бесилото на Левски... Предварително си беше осигурил нещо като пиедестал, на който се оказа висок колкото паметника. За кво говорим просто.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си