.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Hybrid View

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Ми мен ме е срам, че има турска партия в управлението.
    Това го няма в никоя държава. Представяте ли си в правителството на Израел (примерно) - сирийска партия?
    Къде го има тва нещо?
    Аз съм за изгонването на ДПС и Доган от България. Тия турски мекерата си нямате и на представа каква власт притежават.

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk Виж мнението
    Ми мен ме е срам, че има турска партия в управлението.
    Това го няма в никоя държава. Представяте ли си в правителството на Израел (примерно) - сирийска партия?
    Къде го има тва нещо?
    Аз съм за изгонването на ДПС и Доган от България. Тия турски мекерата си нямате и на представа каква власт притежават.
    Точно!
    И в Германия примерно има мноооого турци, но ги няма изобщо тия глупости, които са при нас.... турки новини по българската НАЦИОНАЛНА телевизия?!!!

Лошото е, че ДПС вече са в такава позиция, че с пръст не могат да ги пипнат, камо ли да премахнат партията
    Остава скоро и Евророма да добие същата популярност като ДПС от началото на прехода....... шегувам се, де. Надявам се никога да не се случи
    Последно редактирано от ParadOx : 02-21-2013 на 11:55

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ParadOx Виж мнението
    Точно!
    И в Германия примерно има мноооого турци, но ги няма изобщо тия глупости, които са при нас.... турки новини по българската НАЦИОНАЛНА телевизия?!!!

Лошото е, че ДПС вече са в такава позиция, че с пръст не могат да ги пипнат, камо ли да премахнат партията
    Остава скоро и Евророма да добие същата популярност като ДПС от началото на прехода....... шегувам се, де. Надявам се никога да не се случи
    Отклонихте се от темата безумно много. Не говорим за турци в момента...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си