.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Hybrid View

Повече от фен Аватара на SummerWave
    Обижда ме че Бойко докара до фалит държавата за 3 години(харчи за щяло и нещяло без да мисли какво може да последва,реално живееше ден за ден, и точно когато усети че е най-напечено и реши да избяга като страхливец.Вървим на много по-лош вариант от гърците.
    Колкото до ДПС,тая партия ще я има винаги за съжаление,те са достатъчно голяма общност в България и винаги ще има кой да си даде вота за тях,т.е винаги ще участват в правителството.
    П.П От всичките изявления на политиците след оставката ми хареса това ана Сидеров,другото е лайна.

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    Цитирай Първоначално написано от SummerWave Виж мнението
    От всичките изявления на политиците след оставката ми хареса това ана Сидеров,другото е лайна.
    Мани го тоя боклук
    Тоя си направи най-голямата гавра с Левски, която някога някой е правил. Заставайки пред паметника, крещейки "циганите на сапун" и призовавайки тълпата да крещи "долу герб", "волен", "атака" и "мафия". Намираше се на сантиметри от бесилото на Левски... Предварително си беше осигурил нещо като пиедестал, на който се оказа висок колкото паметника. За кво говорим просто.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си