.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Olia

Olia

Здравейте! Интересувам се от боята за коса Olia. Ако някой я е пробвал ще съм му много благодарна ако даде мнение.

Супер фен Аватара на girl91
    Не съм я ползвала, но в друг форум не бяха доволни от тази боя.

Супер фен Аватара на tonssy
    И аз ще чакам още мнения, защото съм решила другата седмица да се боядисвам с нея.

В темата за косата няколко момичета, които са си боядисвали косата са писали мнения.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Пях писала във всичко за косата: една приятелка се боядиса с 9ка, никакво изсветляване на корените не получи, само започнаха да ѝ се омазняват по - бързо. Каза, че един престиж от 3 лева ѝ вършел по - голяма работа

Е то ако ти изсветлява косата трябва да има амоняк или нещо друго с кисела основа. До тук ме зарадва с това. А цвета наситен ли е и колко време горе-долу ще си седи?

Mia-92
    Guest
    Аз се боядисах преди 1 седмица с 7.0, доволна съм, цветът стана същият. Не си чувствам косата изтущена. Това което забелязвам е , че сега има повече обем, по - бавно се омазнява и се реше изключително лесно. Моята коса е до кръста и никога не съм успявала да я среша , за следващото боядисване съм си взела Syoss oleo intensse 7 - 10, тъй като искам още малко да я изсветля , а и да пробвам и друга боя
    Успех. И сп0одели как е минало боядисването, доволна ли си :р

Вчера си купих 9.0
    Ще се боядисвам най-вероятно в неделя и след това ще споделя впечатленията ми :Д

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    трябваше нея да взема колебаех се и избрах тази Делукс на Палете
    не я купувайте НИКОГА
    косата ми стана много изтощена и не се получи изобщо цвета, който исках и тя стана още по-наситено черна
    ще следя темата

Az sam izpolzvala tazi boq, moqta beshe soft black,nomera beshe 2.0 mislq. Mnogo mi haresa, poluchi se mnogo nasiten i estestven cvqt, mnogo tamno kafqvo,shokoladovo, blizo do cherno. Ne mi iztoshti kosata i balsama beshe strahoten. Zapochna da pada sled tretata sedmica nqkade, no pri men e normalno tai kato ne se boqdisvam poprincip, a iskah da si osveja cveta s malko po tamen , a i si pravq maski koito sam sigurna che otmivat boqta. Dovolna bqh i dori sega planiram pak da se boqdisam sas sashtata Iskam da kaja che az jiveq vav London i za men pone sam zabelqzala che kachestvoto na tazi boq tuk moje da e mnogo po dobro, ot kachestvoto na sashtata boq vav Balgariq. I ne sam za boi za kosi, no kakto i da e.
    Izvinqvam se che ne pisha na kirilica, no vav momenta nqmam vazmojnost

Много благодаря за мненията Мисля сега лятото да си купя тъмно лилавата. Няма да си правя цялата коса ще си боядисам само един кичур така го реших. Прекалено много си харесвам косата и цвета й, че да я съсипвам Надявам се да се получи

Днес се боядисах с 9.0
    Хвана ме най-много в корените и сега те се отличават от останалата ми коса. Тя също изсветля, но не е с цвета на корените.
    Яд ме е малко, ама другата седмица ще си боядисам пак цялата коса (без корените). Полученият цвят почти си отговаря на този на картинката (при положение, че естественият ми е подобен на този: http://www.hairextensionbg.com/bg/im...rown-large.jpg , лявата част)

И аз не съм чувала много добри отзиви за Olia, особено от една приятелка, която жестоко съжали, че си я е взела вместо тази, която зи използва обикновенно.

Цитирай Първоначално написано от tonssy Виж мнението
    Днес се боядисах с 9.0
    Хвана ме най-много в корените и сега те се отличават от останалата ми коса. Тя също изсветля, но не е с цвета на корените.
    Яд ме е малко, ама другата седмица ще си боядисам пак цялата коса (без корените). Полученият цвят почти си отговаря на този на картинката (при положение, че естественият ми е подобен на този: http://www.hairextensionbg.com/bg/im...rown-large.jpg , лявата част)
    Здравей, не очаквай ако косата ти е по тъмна от цвета с който си се боядисала или си я боядисвала преди с по тъмен, да хване боята и да стане по светла. Разбира се че хваща в корените, защото това ти е новата косичка която не е била третирана. Може би както казваш, като я боядисаш още веднъж, може и цвета да стане по добър, но все пак това е боя без амоняк. И между другото този цвят е много хубав

Цитирай Първоначално написано от katalia3 Виж мнението
    Здравей, не очаквай ако косата ти е по тъмна от цвета с който си се боядисала или си я боядисвала преди с по тъмен, да хване боята и да стане по светла. Разбира се че хваща в корените, защото това ти е новата косичка която не е била третирана. Може би както казваш, като я боядисаш още веднъж, може и цвета да стане по добър, но все пак това е боя без амоняк. И между другото този цвят е много хубав
    Досега не съм се боядисвала, но както казах- косата ми цялостно изсветля, което ми дава надежда Така че се надявам вторият път да хване съвсем.

Мега фен
    Град
    <3
    Аз съм доволна от гледна точка на това, че цвета стана много хубав (яркото червено) и не я чувствам изтощена, както с другите бои.. НО.. мисля че пада много бързо и изобщо не е трайна (а съм се боядисвала до сега все с безамонячни, които са издържали много повече)
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Аз също се боядисах на скоро с тази боя, червеното. Доволна съм - косата не е изтощена, но за трайност още не мога да кажа.
    Щрудел, кои безамонячни бои би препоръчала? За червен цвят.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си