.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59

Тема: Спирали

Цитирай Първоначално написано от BamBamBo Виж мнението
    Точно за ефект по - черни и обемни мигли съм най - доволна от жълтата с черни надписи на Мейбълин.Използвам я от години!
    Аз точно такава спирала искам за по обемни мигли.Щом си доволна от тази спирала тя колко струва

пиши ми лично съобщение

Най-доволна останах от http://www.essence.eu/get-big-lashes...lume-curl.html въпреки смешната си цена /5лв/, резултатът е повече от добър!Ползвам я от септември всеки ден и вече свърши и взе да изсъхва ...На скоро си взех Колосал /жълтата на мейбълин/ и не съм доволна въобще! Адски много сплесва миглите и седи много грубо!

Аз много рядко ползвам спирала,само молив си слагам.И все пак съм доволна от тази на Rimmel-scandaleyes.Използвам/по-точно използвах/оранжевата.Четката е хубава,прави миглите по-обемни.Но много внимавам как я слагам,защото се спластяват и изглеждат все едно са залепнали.

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Не знам дали са ги предлагали, но от спиралите на Голдън роуз съм най-доволна от тези две.

Принципно винаги съм използвала спирали на Голдън роуз и винаги ми се е налагало да си разделям миглите, след като съм си сложила спирала, защото не искам да изглеждам като идиот, но с тези почти не ми се сплъстяват миглите, а и за цената са си супер.
    ^^^
    Бургас <3

Цитирай Първоначално написано от TheBobqk Виж мнението
    Не знам дали са ги предлагали, но от спиралите на Голдън роуз съм най-доволна от тези две.

Принципно винаги съм използвала спирали на Голдън роуз и винаги ми се е налагало да си разделям миглите, след като съм си сложила спирала, защото не искам да изглеждам като идиот, но с тези почти не ми се сплъстяват миглите, а и за цената са си супер.
    аз използвам втората спирала на голдън роуз и наистина съм много доволна а и не е скъпа

Супер фен Аватара на girl91
    И аз имам оранжевата на Rimmel scandaleyes - не съм очарована, сплъстява ми миглите, не бих повторила покупката. Имам и тази на Golden Rose City Style - не е лоша, за цената си е супер. Много ми харесва спиралата на Essence I love extreme. Взимам си за втори път от нея и пак бих си взела - не ми сплъстява миглите и ги прави дълги.

Някой може ли да ми препоръча кафява спирала? Ползвам сега тази на Golden rose, но искам да пробвам и други за сравнение. Мерси предварително

Коя спирала Maybelline е най-хубава?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си