.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 78

Hybrid View

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Абе хора,толкова отрицателно да гледате на нещата,просто не е истина.Аз също искам да се сдобия с мотор,мечта ми е,и като ви чета коментарите е все едно,че ще си подписвам смъртната присъда.Имам познати с мотори.От тях има такива,които карат с над 100,и да,падали са,блъскали са ги коли,но това всичко си е по тяхна вина.Имам и познат който има мотор 1000 кубика,но никога не вдига повече от 80.Кара от 4 години,няма падане,няма дори ожулване.Всичко е до това какво имаш в главата.Вярно е,че може някой да ти отнеме предимство или да не те види,но това може да се случи на всеки,не само на мотористите.Не знам...ако хората ви слушаха,сигурно нямаше да съществуват мотористи.Майка ми,когато чуе за "моята глупост с моторите" й настръхва косата,и ми се моли да не го правя,но повечето хора не разбират,че има разлика от мотор до мотор.Има пистов мотор и с 50 кубика...Ако приятеля ти до сега не е имал мотор,но може да кара,и се хвърли на голям,да,имаш право да се притесняваш.Но ако момчето си знае границите,и си купи нещо малко докато посвикне,можеш да си в пъти по спокойна.
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Голям фен Аватара на s40t4
    Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby Виж мнението
    Абе хора,толкова отрицателно да гледате на нещата,просто не е истина.Аз също искам да се сдобия с мотор,мечта ми е,и като ви чета коментарите е все едно,че ще си подписвам смъртната присъда.Имам познати с мотори.От тях има такива,които карат с над 100,и да,падали са,блъскали са ги коли,но това всичко си е по тяхна вина.Имам и познат който има мотор 1000 кубика,но никога не вдига повече от 80.Кара от 4 години,няма падане,няма дори ожулване.Всичко е до това какво имаш в главата.
    По принцип съм против моторите..защо? Лятото.. градско спирка нямат, карат си с колкото искат и не им пука, в задръстванията минават между колите, което мен доста ме дразни и не им давам път в задръстването. Тва,че е с мотор айде да му правим път да мине най-отпред. Иначе и аз искам мотор, но знам какъв ще съм зад мотора като съм... ще ме засече или издразни някой ще натисна газста до края и кво прайм, затова аз и мотор не. А тва както го каза,че имаш приятел с 1000 кубика иии не вдига повече от 80км/ч. ммммм рядко се вижда, ако е така шапка му свалям

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Супер фен Аватара на minchorna
    Цитирай Първоначално написано от s40t4 Виж мнението
    ...в задръстванията минават между колите, което мен доста ме дразни и не им давам път в задръстването.
    Ебати тъпака.К'во ти пречи да се мръднеш 20 санта по вдясно или вляво в платното ти ?

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от s40t4 Виж мнението
    По принцип съм против моторите..защо? Лятото.. градско спирка нямат, карат си с колкото искат и не им пука, в задръстванията минават между колите, което мен доста ме дразни и не им давам път в задръстването. Тва,че е с мотор айде да му правим път да мине най-отпред. Иначе и аз искам мотор, но знам какъв ще съм зад мотора като съм... ще ме засече или издразни някой ще натисна газста до края и кво прайм, затова аз и мотор не. А тва както го каза,че имаш приятел с 1000 кубика иии не вдига повече от 80км/ч. ммммм рядко се вижда, ако е така шапка му свалям
    Не че нещо,но заради такива като теб дори невинни мотористи загиват.Защо трябва да им се засича пътя и да ги притискате ? Това че вие нямате смелостта да се качите на подобен вид машина,не е вина на другите.Така е,признавам,че има мотористи,които наистина прекаляват,карат бясно в града,и катастрофират по тяхна вина.Не отричам.Но какво е виновен в случая моторист,който е попаднал в задръстване и може спокойно да си мине между колите ???
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си