- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелят ми иска мотор???
То тогава изобщо не чакай да го направи, а сложи край на взаимоотношенията ви, които и без това не са някакви истински, щом поставяш себе си и собствените ти чувства на главно място, пречейки му да е щастлив. И не забравяй, че това, че сте заедно - не означава, че той е твоя собственост и че е задължен да се съгласява с всеки твой каприз.
Сериозно ли говориш ? :Д:Д:Д Ако го направиш ,знаеш ли как ще изглежда ? "или не си купуваш мотор , или късаме " genius :Д Моето момче също иска мотор , (има ,но иска по-мощен ли ,знам ли:Д ) Е и аз го обичам страшно много , и аз бих се притеснила защото е също като доста останали момчета - като е нервен , кара бързо , прави глупости .. Да,мисля го.. няма как! ОБАЧЕ , той го иска! Щом ще го направи щастлив ,не се противопоставяй-мисли и за него , не бъди егоист! Между другото (за мен поне) кефа да те вози любимото същество на пистов мотор е страшен :Д Страх ме е да ме вози някой друг , но в него имам доверие и заедно си се кефимТой се радва , а и аз се радвам за него ! Пробвай и ти така , покажи му ,че щастието му е важно за теб ! А и както казаха по-горе и да си пешеходец в България е опасно !