.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 78

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от smile_for_you Виж мнението
    Казах му. Той каза, че няма от какво да се притеснявам, защото знам как кара. И ако му харесал щял да си го купи. А аз знам като се качиш на такъв мотор какво става. То просто те въвлича и искаш още и още.
    В такъв случай не виждам какво друго можеш да направиш. Той просто ти е казал по мил начин, че ще прави каквото си поиска, а ти трябва да го оставиш. Много неща са опасни, но хората ги правят. Стига си се притеснявала.

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    В такъв случай не виждам какво друго можеш да направиш. Той просто ти е казал по мил начин, че ще прави каквото си поиска, а ти трябва да го оставиш. Много неща са опасни, но хората ги правят. Стига си се притеснявала.
    Не, не мога. По-добре да не съм с него, отлкото да преживявам някакви ужаси.....

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Не, не мога. По-добре да не съм с него, отлкото да преживявам някакви ужаси.....
    Браво, скъсай с него, когато(ако) си купи мотор!
    Да ви имам и любовните отношения...

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    То тогава изобщо не чакай да го направи, а сложи край на взаимоотношенията ви, които и без това не са някакви истински, щом поставяш себе си и собствените ти чувства на главно място, пречейки му да е щастлив. И не забравяй, че това, че сте заедно - не означава, че той е твоя собственост и че е задължен да се съгласява с всеки твой каприз.

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Не, не мога. По-добре да не съм с него, отколкото да преживявам някакви ужаси.....
    Егоист. Не те ебе дали е жив, или умрял. Важното е да не ти причинява притеснения и главоболия.

Мега фен Аватара на tori
    Ми тогава се раздели с него... |( Стига, има толкова много начини да му се случи нещо, че да ти се завие свят. Лигавиш се. Не му се бъркай в изборите, само ще го прогониш от себе си.

Сериозно ли говориш ? :Д:Д:Д Ако го направиш ,знаеш ли как ще изглежда ? "или не си купуваш мотор , или късаме " genius :Д Моето момче също иска мотор , (има ,но иска по-мощен ли ,знам ли:Д ) Е и аз го обичам страшно много , и аз бих се притеснила защото е също като доста останали момчета - като е нервен , кара бързо , прави глупости .. Да,мисля го.. няма как! ОБАЧЕ , той го иска! Щом ще го направи щастлив ,не се противопоставяй-мисли и за него , не бъди егоист! Между другото (за мен поне) кефа да те вози любимото същество на пистов мотор е страшен :Д Страх ме е да ме вози някой друг , но в него имам доверие и заедно си се кефим Той се радва , а и аз се радвам за него ! Пробвай и ти така , покажи му ,че щастието му е важно за теб ! А и както казаха по-горе и да си пешеходец в България е опасно !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си