Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
Говори с него. Ама наистина говори. Ако трябва, всеки ден. Родителите му на какво мнение са?
Щом не знае мярка, като е ядосан, наистина трябва да се постараеш да го убедиш.
След като мисли за пистов мотор (и се предполага,че има или ще изкара книжка за такъв) едва ли родителите му ще могат да кажат нещо по въпроса.

Авторке,приятеля ти може да кара всякак,но ако има поне малко сиво вещество след като си купи мотор ще му дойде акъла.Знаеш ли,колко приятели имам,които си накупиха мотори,че някои и по два - над 10,а сега само двама-трима продължават да карат.Голяма част от момчетата се отказаха от моторите си точно заради момента,в който може да се качат ядосани на тях и да не доживеят до следващия ден.
Никой не е застрахован от най-лошото,без значение дали кара кола,колело или мотор.
Между другото като гледам не обичаш приятеля си щом си готова да го напуснеш за да не страдаш ... Все пак ако ти пука за него,разделите се и му се случи нещо (недай си Боже) едва ли няма да страдаш?!

И спрете с тия обяснения как може да умре при катастрофа с мотор!!!Аз съм се возила по 200км.,че и отгоре на пистов мотор и до ся инцидент (за щастие) не е имало,за сметка на това пък съм виждала 4 сериозни катастрофи с кола и трагичен край за участниците ... Всичко си е строго индивидуално и това,че някой някога е починал при катастрофа с мотор ВЪОБЩЕ не означава,че и при нейния ще се случи