.
Резултати от 1 до 25 от общо 78

Threaded View

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    ПП. Някойтам, понеже сега забелязах, че си се обърнал към мен:
    1. Много си далеч от лаборатория, за да говориш за взривяване. Това не ти е 15 век. Ние работим с биологични тъкани. Ще се взривя по време на белтъчен анализ в някой друг живот. Ако трябваше да правя бомбички или да работя с нещо ужасно опасно, щях да откажа и имам пълното право на това.
    2. За паяците и змиите. Смъртен случай от паяк (освен, ако не си алергичен) няма в историята. Ако случайно те ухапе боли, но дотам. Всъщност зависи и от паяка. Тези, които гледам в момента не са със силна отрвова. Силна е, колкото ужилване от пчела. Понеже примерът ти все пак заслужава отговор: Радослав има фобия от змии. Аз харесвам змии и бих гледала, но се съобразявам с това, че би му било наистина неприятно и няма да си купувам. Ако поставяте абсолютно всяка глезотия пред спокойствието на близките ви (говорим за случаи, когато наистина нещо би ги тормозило точно, както в случая с мотора или змията), наистина се радвам, че не съм обвързана с някой от вас. Има компромиси и компромиси. Аз мога да убедя приятеля ми, че може да е спокоен за паяците с много статии относно отровата им, като ги държа затворени в терариумите им и той вижда, че опасност няма. Как ще убедиш някого, че да се развяваш с 200км/час по магистралата с един шлем при цялата смъртна статистика е безопасно? Щом истински я тревожи това и би се чувствала изнервена всеки път, когато потегли нанякъде с мотора, аз ако и бях гадже, бих се отказала от точно тази ъъм мечта.
    Последно редактирано от SisiStrange : 02-28-2013 на 06:46
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си