Харесвам моторите, но само на вид и когато някой друг ги кара. Не съм карал, не съм се научил, защото ме е страх. Не мога да съм сигурен в нещо, което няма ламарина, която да ме пази и някаква по-дълга муцуна, която да поеме удара. Имам няколко катастрофи с коли и благодарение на това, че съм обгърнат от ламарина г/д нищо ми нямаше. Но това също не е гаранция. Едно е да се бутнеш някъде с 50-60, а друго е да се натресеш някъде с 160. Плюс това трябва да имаш много години опит, за да си позволяваш да караш с високи скорости. Трябва да чувстваш превозното средство като твое тяло. Имам приятели, които карат от 20 години имам и такива, които карат от 1-2. Имам и приятел, който го бутна кола поради негова грешка, несъобразена скорост и след това беше доста време с патерици. Аз лично не харесвам бързите скорости, а и повече се кефя на колите, бусове, камиони. И все пак ми се вижда крайно глупаво някой да ти казва какво да правиш и да ти опява. Още повече като се предполага, че този някой е по-малък от теб и нищо не знае в дадена сфера. Ако бях на твое място щях да му предложа на вземе по-скромен мотор и да се научи първо качествено. После постепенно да вдига мощността на машината. Имам приятел, който кара от около 10 г и започна с някакъв изкецан скутер, а сега вече е с далеч по-бърза машина, но и знае какво прави. Удоволствие да го гледаш, когато лети с по 200+ км/ч, но не бих се качил при който ще да е, защото просто не си падам по тези работи. Общо взето, когато искаш нещо никой не трябва да те спира и аргумента "тревожа се" не важи, защото си просто някакво гадже, което утре може да бъде заменено.
Последно редактирано от Irti : 02-28-2013 на 06:50