.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 73

Тема: Things I suck at!

Супер фен Аватара на marble

Things I suck at!

Окей, би ли ви било интересно да споделите пред мен и света нещата, в които просто не струвате.Заради раздела може да е beauty edition, но споделяйте каквото се сетите. Просто искам да видя дали съм сама в това. :Д
    Аз ще започна..
    Просто не струвам в създаването на тънка и еднаква очна линия на очите. Винаги е дебела и в тотално различна посока.
    Второто, за което се сещам е лакирането. НЕ МОГА да си лакирам лявата ръка, или дори да успея, то не мога да го изчакам да изсъхне спокойно.
    И третото, за което се сещам е кокът. Не мога да си направя перфектен кок на косата/от тези, които се правят с чорапчето/. В ютуб момичетата хващат косата, въртят, осукват, връзват и омотават там парчета перушина и изгежда перфектно, а аз изглеждам все едно птица живее на главата ми.

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Хич не ме бива в нанасянето на руж. Винаги едната ми буза е по-намацана и винаги го разбирам едва след като съм излязла от къщи.
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от marble Виж мнението
    Просто не струвам в създаването на тънка и еднаква очна линия на очите. Винаги е дебела и в тотално различна посока.
    Same here.
    Изгледала съм 1000 клипчета, купувала съм си очна линия с различни четки, или отделна четка специално за очна линия и САМО И ЕДИНСТВЕНО веднъж ми се е получавала.
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Цитирай Първоначално написано от GoldenHeart Виж мнението
    Не взех идеята от Джена, но сега като видях нейния вариант отново се сетих за още нещо, в което просто не ме бива.
    ГЛАДЕНЕ! :д
    Не обичам да гладя тонове с дрехи и не мога. Не знам на какви градуси какво се глади, кога с пара и кога без, какво не мога да гладя.. От там дрехите ми започват да пребивават навсякъде и за човек с отворен гардероб е просто страшна гледка. :Д

Мда, очната линия ми е много болна тема. Основно защото е единственият продукт без който не мога да изляза. За всеки, който може да я направи тънка и перфектна.. Аплодисменти за вас!
    Последно редактирано от marble : 02-21-2013 на 20:08

Супер фен Аватара на tonssy
    Хм, интересна тема. Като видя някой, който не може да прави нещо, което и аз не мога, ми действа успокояващо (в случая)
    Иначе мен не ме бива в това да си правя прически и по време на опитите си, абсолютно винаги се изнервям :Д
    marble, и аз преди не можех да си лакирам дясната ръка, ама откакто почнах да си сменям лака на 2-3 дена, вече нямам никакви проблеми- направо се справям перфектно Ама накараш ли ме да правя някакви фигурки и глупости, дори просто чертички..никъв шанс :Д
    НЕ мога да се накъдря с пресата ми -.-
    Засега за тези неща се сетих.
    Последно редактирано от tonssy : 02-23-2013 на 06:20

С лакирането и аз съм страшно зле, много ми треперят ръцете. Кожичките винаги си омазвам.
    И прически никакви не мога да си правя.
    Не мога да слагам добре червило с четка.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    С лакирането.
    Слагането на руж и контур.
    Изправяне на собствената ми коса *фейспалм*
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Banned Мега фен
    честно казано в тая област ми е малко трудно,защото постоянно пробвам нови неща и експериментирам доста обширно и в повечето случаи ми се получава ,но добрем

не ме бива да си пиля ноктите смисъл хубаво ги пиля,но с 300 зора
    не ме бива да си накъдря бритона назад ( предполагам се сещате) става 1 път на 100 и накрая се разваля
    не мога да си къдря цялата коса с пресата -на един кичур става - на друг не

Супер фен Аватара на fizzyg
    С очната линия бях много зле,вече се справям по-добре,но има какво още да се желае,де.
    Лакирване-НЕ ИЗДЪРЖААААААААААМ! Повечето пъти кожичките ми са лакирани също,не успявам да го изтрия както трябва и се дразня много.
    Явно много обичам да ''експериментирам'' с нанасянето на ружа,за да видя как ми ходи най-много,но понякога го трия и не се занимавам (това ми се случва само с ружа на флормар,което ми напомня да спра да си купувам силно пигментирани ружове)
    Имам и още каръшки истории,като се сетя ще пиша :Д

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^Пише се лакирам!

Мен не ме бива с очната линия, плетенето на плитки (освен обикновена и онази с два кичура ) и ...това е май.

Oчна линия и определено лакиране. Нямам нужното търпение да изчакам лакът да изсъхне и за да стане като хората ми трябва най-малко половин час.
    А за очната линия почти винаги има разминаване на двете очи.
    Ама какво да се прави, не всичко можем да правим добре.
    И косата също винаги ми е някаква рошава, при все, че я реша редовно.
    Но тя моята коса е чуплива така че всичко може да се очаква от нея.

Не се лакирам хубаво и затова най-често си ходя с безцветен лак винаги се цапам мноог и става мазало .

С друго нямам проблем освен с лакирането .

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    1.Понякога много се цапам докато нанасям ярко червило, като маймуна съм ставала.
    2. Не мога да нанасям сенки на себе си. Голяма ирония, защото на други хора го правя почти идеално :Д
    Everything changes, but beauty remains ...

Наистина ме карате да се чувствам по-добре. :Д
    Аз се сетих, че имам сериозен проблем със слагането на черен молив на така наречената tight line
    http://1.bp.blogspot.com/-7qZ0yq6oWh.../tightline.jpg
    Всеки път си бъркам в окото или просто го размазвам. :Д

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    1 Да си слагам идеално еднаква очна линия...почти ми се получава,ама не съвсем.
    2 Да си нанасям равномерно руж...винаги е различен,майната му I am fabulous!
    3 Да си рисувам лявата,както и дясната ръка, почти невъзможно ми е...къх
    4 Да си изправя косата като хората,но тва май просто е от косата
    5 Прекаленото много коса не ми дава възможност да си направя перфектния кок като на клиповете. Все стърчи, все едно не е кок , а гнездо!
    6 Връзването с панделка!? HOW THE FUCK DO YOU DO IT?!?!?

Ще се сетя за още 100%
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    ^Пише се лакирам!
    Добре,извинете ме за грешката.Хаха

Голям фен Аватара на crowberry
    Град
    седмият облак, в ляво..
    Не мога да правя рибена кост, не мога да си лакирам дясната ръка (ужас е .........) , не мога да си вързвам кодата назад като хората - все от някъде нещо ще щръкне.. плитка - сейм ..
    Where'd you go?
    I miss you so.
    Seems like it's been forever,
    since you've been gone.
    Please come back home...

Мега фен Аватара на Dagichka
    не мога да си изправям косата свястно никога, нито да и правя рибена кост/кок или нещо от сорта. ама да речем, че косата е виновна. :Д
    очната линия винаги я правя дебела, не мога просто да я правя тънка по 1мм (пък и не виждам смисъл).
    не мога да гладя. обърквам се как трябва да настроя ютията, дали трябва да сложа отгоре и друг плат, абе става мазало и така си унищожих няколко тениски :Д

Мега фен Аватара на teenems
    1.Не мога да си слагам руж равномерно
    2.Не ме бива в правенето на декорации по ноктите (на дясната ръка)
    3.Понякога и моята очна линия не е много равна
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Колкото и да се мъча да се сетя за нещо, просто е невъзможно.

Голям фен Аватара на UniCoWN
    Май най-проблемното ми нещо, свързано с грима в момента е, че не мога да си създам навика изобщо да нося някакъв грим. А преди как се клепах, от всичко по много, чудя се не себе си. Така съм отвикнала, голям мързел дори спирала и молив да сложа.. или поне коректор. Но не знам, хубавото е, че почнах да се харесвам достатъчно без грим, така че е плюс, малко самочувствие никога не вреди.

Цитирай Първоначално написано от risk.risk Виж мнението
    Колкото и да се мъча да се сетя за нещо, просто е невъзможно.
    Хахаха,скромнооооооо

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от UniCoWN Виж мнението
    Май най-проблемното ми нещо, свързано с грима в момента е, че не мога да си създам навика изобщо да нося някакъв грим. А преди как се клепах, от всичко по много, чудя се не себе си. Така съм отвикнала, голям мързел дори спирала и молив да сложа.. или поне коректор. Но не знам, хубавото е, че почнах да се харесвам достатъчно без грим, така че е плюс, малко самочувствие никога не вреди.
    Това до някъде. + Опитвала съм да слагам очна линия един или два пъти - БЕДСТВИЕ. И останалите неща, свързани с гримирането, изключвам молив за очи, спирала и гланц, който едно време слагах. :д

Аз не мога да си слагам сенки с четка, с апликатор ми е по-лесно, но пък не се получава това, което искам. С моливите и очната също имам проблем. Докато направя линиите еднакви на двете очи иииии стават дебели, а искам да са тънки. Преди имах проблем с нанасянето на лак с лявата ръка, но вече се лакирам 2-3 пъти в седмицата и се справям без да се цапам. В прическите също не съм много добра, на себе си почти нищо не мога да правя, иначе като гледам схващам как става, ама не мога да го правя на моята коса Май това е... руж, хайлайтъри, фдт не използвам, но ми изглежда трудничко това контуриране на лицето.

florescentia

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си