.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven

ПОД ПРИКРИТИЕ: ФЕН ТЕМА

Наскоро почнах да го гледам, по средата на 2-ри сезон съм и съм мега зарибена.
    Пускайте там каквото ви душа иска, да понапълним 1 тема с разни глупости за сериала :3

//сори, ако има такава тема
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Ооо, като свършиш с гледането и на 3тия сезон.. Ще откачиш. 4ти сезон сигурно ще почне есента.. Иначе за филма.. <3 Обожавам гоо. ^^ Никога не съм пропускала серия, неделя 20:45 пред тв. ^^

Обичам този сериал <3 изгледала съм и 3 сезона и винаги ме е държал на тръни . Точно мой тип сериал е . Просто е сериал който ти влиза под кожата . Обожавам го <3 . Досега не съм изпуснала и един епизод дори си ги имам на дискове и понякога си ги пускам някой епизод . Има мноог екшън и те държи в напрежение през цялото време . Въобще за мен това е най-добрият български сериал правен някога .

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Ивайло Захариев е мнооооого смотан! : )

Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Ивайло Захариев е мнооооого смотан! : )
    Тука съм съгласна.

Определено е най-добрия български сериал! Относно 4 сезон разбрах, че ще започне септември месец, което е доста далеч за съжаление.... Аз лично го гледам от самото начало и ми стана традиция всяка неделя да се залепям пред телевизора само заради него. Актьорския състав е изключително добър! Всеки си влиза в ролята и то прекалено убедително. И естествено КУКАТА ми е любимец!!!

Цитирай Първоначално написано от minzz Виж мнението
    Определено е най-добрия български сериал! Относно 4 сезон разбрах, че ще започне септември месец, което е доста далеч за съжаление.... Аз лично го гледам от самото начало и ми стана традиция всяка неделя да се залепям пред телевизора само заради него. Актьорския състав е изключително добър! Всеки си влиза в ролята и то прекалено убедително. И естествено КУКАТА ми е любимец!!!
    На всички куката им е любимец, само аз съм влюбена в косъма >..< Жалко, че умря .. филма за мен свърши .. даже не искам да го гледам вече .. толкова ми стана жал .. ; (

Чак пък да си влюбена?

Град
    София
    Косъма и Джаро са най-култови! Е и Куката, разбира се.

А що се отнася до актьорския състав, наистина е доста силен.
    Голяма част от актьорите съм ги гледал по театрите и наистина с дребни изключения няма случайни.
    Включително някои, които вие не сте чували, а участват в отделни епизоди за съвсем малко.

Иво Андонов е най-лудото копеле в този сериал. След него е Куката естествено.

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Аз пък мисля,че Попов е най-добрия актьор в целия сериал.Отделно че обожавам Мартин и Косъма,но Попов...просто тоя човек си играе меко казано перфектно ролята.Бих пуснала и снимки,но май не знам как .. хаха
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Повече от фен Аватара на Ou7oFmYhEaD
    Аз пък мисля, че най-уникалният образ е Джаро. Тоя актьор е роден за тази роля, едновременно се превъплащава от общественик в наркобос и каква предцизност само... не мисля, че някой друг би изиграл този образ по-добре от него.
    Times have changed and times are strange
    Here I come , But I ain't the same

Сериалът няма равен в България и е на световно ниво. Да видим кога ще започне 4-тия сезон

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Ou7oFmYhEaD Виж мнението
    Аз пък мисля, че най-уникалният образ е Джаро. Тоя актьор е роден за тази роля, едновременно се превъплащава от общественик в наркобос и каква предцизност само... не мисля, че някой друг би изиграл този образ по-добре от него.
    Ами не е роден за тази роля, по-скоро е роден за всяка една роля. : )

Повече от фен Аватара на Ou7oFmYhEaD
    Добре ми е известно, че човека си актьор и знам, че с този талант е играл и ще играе още много роли, но това го казах не в пряк смисъл. Имах в предвид, че му приляга идеално и от познатите български актьори не си представям някой друг в тази роля.
    Times have changed and times are strange
    Here I come , But I ain't the same

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си