Задавам тези въпроси, защото напоследък много се измъчвам и малко ме е страх,че нещо може да се промени. Обичам приятеля ми страшно много, той мен също, от почти 5 години сме заедно и доста пъти се е налагало да се делим за известно време.....но той никога не се е държал така. Приема факта,че сме разделени страшно тежко, постоянно ми казва,че страшно му липсвам, че иска да се прибера,че се побърква без мен. Аз се чувствам по същия начин, но не го споделям толкова много. Лошото, в случая е,че ми се и сърди и създава проблеми вече много често....ама се сърди за кажи-речи всичко.....какво съм или не съм казала, какво съм направила, как съм му казала здрасти (едва ли не). Снощи примерно, ми се разсърди, заради това,че имаше проблем с камерата на лаптопа ми и не можахме да се видим. Това е почти всеки ден и вече малко съм се психирала....страх ме е да му кажа нещо, защото той може да го разбере погрешно и пак да стане скандал. Не знам защо е така този път...страх ме е да не заваря различен човек, когато се прибера.
Не знам вече как да говоря с него и как да му обяснявам,че това не е за постоянно и че се налага просто. Когато сме физически заедно не е такъв, държи се като зрял мъж, а не мрънкащо бебе.

Ако има значение не сме малки деца....на по +20 години и двамата.