Преди известно време се запознах с едно момче в една дискотека,направи ми впечатление,но нищо повече...и така след 1 седмица ми прати покана за приятелство във ФБ.Започнахме да си пишем и се разбрахме да се видим отново като идва в дискотеката в моето село,защото той няма книжка и няма как да дойде,когато си поиска.Видяхме се,танцувахме и след това той ме целуна...запозна ме с прятелите му.Всичко беше като приказка.Всеки ден ми пишеше смс-и и т.н.До преди 2 дена,когато ненадейно ми каза:Ще правим ли секс или да си търся друга?Аз му казах да прави,квото иска и че няма да правя секс с него при такова положение.Той ми каза:Най-добре си намери приятел да си правите айляк,моята най-дълга връзка е била 2 месеца и изобщо не ми пука за момите.Бях като ударена от мокър парцал и му казах,че той сам не иска да допусне някоя за него той каза:Намерих една,но и тя се оказа...Аз казах:Съжалявам,но не всички са еднакви и не е честно да се държиш с всички гадно,той отвърна:Ти пак не разбираш,теб срещнах..И му каза,че някви хора са му говорили глупости за мен,че съм била правила 3-ка и някви такива.Аз му обясних,че изобщо не вярно и той ми се извини и уж пак се сдобрихме,докато вчера отново ме отблъсна и този път вече му казах сбогом...направо не знам кво да си мисля за него само се надявам да не идва скоро да идва в дискотеката,за да не го виждам... ;(