.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Hybrid View

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Не, не си постъпил добре. Когато има замесен ултиматум, никога не е правилен ход. Една връзка трябва да се развива естествено, на етапи, като двамата се нагаждат един към друг.
    Щом тя е изморена и се чувства задушена, ти трябва да ѝ дадеш въздуха, от който има нужда. Обратното също важи.
    Адски против съм уговорките от типа "да си починем няколко дни един от друг, изкарай си все едно нямаш приятел". WTF? Това е чиста провокация "давам ти карт бланш да ми изневериш, ама тайно се надявам да си по-умна и да не я свършиш тази глупост".
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    "давам ти карт бланш да ми изневериш, ама тайно се надявам да си по-умна и да не я свършиш тази глупост".
    Даже е по-лошо.
    "Давам ти карт бланш да ми изневериш, ама ако го направиш, и аз ще ти изневеря, за да сме квит. Ама иначе няма да ти се сърдя".

Мадамата просто има друго виждане за връзка. Един път на седмица я устройва, теб - не. Не виждам какво повече има да се говори. А това "не мога без теб" във вашата ситуация си го превеждай като "Не съм намерила друг, който да ми ходи по дупето и да ми вдига егото, затова разигравам теб."

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Даже е по-лошо.
    "Давам ти карт бланш да ми изневериш, ама ако го направиш, и аз ще ти изневеря, за да сме квит. Ама иначе няма да ти се сърдя".
    Хич и не вярвам, че няма да се сърди Напротив, човекът иска да има коз в ръката си - "ти ми изневери, но аз ти прощавам, къде ще намериш друг като мен, ти трябва да останеш с мен".

кх...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си