.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Hybrid View

Значи пиклата има време за дискотека от 0:00, ама все пак е изморена да се видите ?!
    Нещо не се връзва тук. А самите думи, че се опитва да се дистанцира от теб, показват, че тя иска може би да прекратите тази връзка, но както сама ти е казала, тя вече е изградила чувства, които не ѝ позволяват да напусне.
    А това, че си и дал тази свобода, е нож с 2 остриета, защото не се знае, какво може да ѝ мине през главата и да направи.
    На твое място ще спра да я търся, колкото и да ми е трудно. Ако в рамките на 2-3 дена тя не ме потърси, пиша ѝ 1 смс "това беше всичко, късаме", за да няма реплики от типа "ама аз те обичам, не мога без теб, защо правиш така ?" и отивам да си търся човек, на когото ще му е приятно да си прекарва времето си с мен, а не да ми се лигави, че е изморена, а всъщност през нощта да е на дискотека.

Казвам ти го от личен опит
    Казала ли ти е, че иска да се дистанцира от теб, дистанцирай се пръв. Бях 1 година с едно момиче, което постоянно беше "примък-отмък" - като се сети, че ѝ липсвам и почваше с думи като на твоята. Накрая се разделихме по причина, подобна на тази от твоя случай.
    За мен е нормално хората, които наистина се обичат, да намират всеки ден малко или много време един за друг. Да, може някой ден да е по-ангажиран и да се прескочи, ама на следващия - да се видят. А тая 1 седмица ме хвърли в тъча. Кво правиш с нея, за Бога ?!
    Следвам медицина и учебните ми дни са доста натоварени, често приключвам късно, изморен съм, но винаги намирах време за момичето, което обичах. И учех нощем.
    Въпрос на желание, обич към другия и степен на егоизъм е
    Хората са го казали: който има желание, намира начин. Останалите си намират извинения.
    А думи като "обичам те, не мога без теб", вече са ми ги приказвали. Късно, но все пак не никога, осъзнах, че това са евтини номера, за да те запази до себе си, да не си тръгнеш. Я си задай въпроса: щом толкова те обича и умира, когато не сте заедно, защо сте се видели само веднъж за тая седмица ? Защо тази вечер, вместо да иде на дискотека, не се събрахте някъде да се видите ?

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от r0073x Виж мнението
    Значи пиклата има време за дискотека от 0:00, ама все пак е изморена да се видите ?!
    Аз си мисля, че дискотеката е била рождения ден.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    За мен е нормално хората, които наистина се обичат, да намират всеки ден малко или много време един за друг.
    E, ама може пък да не се обичат наистина. Може тя да е привързана, да го харесва, но в крайна сметка може да не го обича истински. И какво? Той, вместо да бъде мъж и да се опита да намери разумно решение на проблема, се заинатява, че не иска да късат, а после спретва едно импромптю извадено от наръчник за свалки на седмокласника и казва да си "починат"...
    Оправдавам поведението му, единствено и само, ако наистина е 7-ми клас.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    E, ама може пък да не се обичат наистина. Може тя да е привързана, да го харесва, но в крайна сметка може да не го обича истински. И какво? Той, вместо да бъде мъж и да се опита да намери разумно решение на проблема, се заинатява, че не иска да късат, а после спретва едно импромптю извадено от наръчник за свалки на седмокласника и казва да си "починат"...
    Оправдавам поведението му, единствено и само, ако наистина е 7-ми клас.
    Момчето явно я обича, щом чак такова впечатление му прави поведението ѝ. Ако и двамата не се обичат истински, нещата накрая завършват кофти, особено за обичливия, който е се е раздавал на макс. Не бих поддържал връзка, основаваща се на симпатии и сексуално влечение към другия.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Момчето явно я обича, щом чак такова впечатление му прави поведението ѝ. Ако и двамата не се обичат истински, нещата накрая завършват кофти, особено за обичливия, който е се е раздавал на макс. Не бих поддържал връзка, основаваща се на симпатии и сексуално влечение към другия.
    А може и да имат различни разбирания за "връзка". Не ги знам колко годишни са, авторът тактично е пропуснал тази част, но във всеки случай, той ми прави впечатление на много обсебващ. От типа дето се раздава много повече от необходимото, а и очаква насреща да му се отвръща със същото. Което си е грешно от където и да го погледнеш.

А колкото до последното ти изречение - връзките, които се основават на симпатии и сексуално влечение не са по-малко успешни от връзките, които се основават на доверие и разбирателство. Просто протичат по различен начин.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си