Еее де. Вие изкарахте да се видите един път седмично като край на връзката. Айде де. Значи с моя приятел не трябваше да сме гаджета отдавна. Имало е дори уникалните 9 дни, в които не се видяхме, защото бях на задължителна практика към факултета. Да не говорим въобще за сесиите. r00tex, аз пък не намирам никак за смислено да не се спи нощем, за да се учи та да се видите. Никое гадже, което ми каже: "Ем, как така, не спи нощем, за да се видим и да няма мусене" не би останало с мен повече. Сънят е нещо важно, ако искаш да си функционален и да правиш нещо наистина. 20стр недоспал ги учиш за 2 часа, след почивка ти отнемат половин час. Би следвало преди всичко в една връзка хората да са способни да разберат нуждите на другия. Там влизат и нуждите от сън, храна, учене, развитие, срещи с роднини и тн. Понякога се случват и натоварени периоди. Няма начин. Двама души, които се обичат наистина, няма да се разделят, защото другия има работа и на този етап не е склонен да обръща внимание. На мен пък не би ми било и приятно това така прекарано време - да съм под напрежение и с куп задължения за крайни срокове, губейки време, за да няма сърдити.

Да, аз също мисля, че ходенето на дискотеката е било глупаво (освен, ако Wednesday666 не е права и иде реч за рожден ден), но това, че не е успяла покрай кандидатстудентски курсове и училище да го види една седмица никак (ама никак) не е причина за късане.