Добре изчетох всичко. Сядали сме с нея , говорили сме за това дали наистина иска да е с мен или е просто ей така да и минава деня някъде където се чувства сигурна. Отговорът : Не,обичам те .. и каквото и да става аз искам да съм с теб,защото имам чувства които не смятам , че ще изпитам към някой друг - някога.
Да ме разиграва ? Не, тя не е такава и не , не го казвам ,защото теорията ми се основава на вярвания , а защото е изпитано многократно. Чувствата ги има , но от всичко което прочетох и което знам едно ми направи впечатление - това ,че явно тя не знае какво иска и е "разглезена кифла" и другото е ,че явно не е готова за връзка която аз искам , което е нормално като погледнем годините - 17 и курсовете не са подготвителни за студент. Свободата и я дадох не за тест към нея дали ще изневери или не , а наистина защото я обичам и мисля за нейното състояние. Знам , че донякъде искам да я обсебя и наистина се старая това да не се получава като ограничавам голяма част от прищявките си , но наистина ми дойде в повече седмица с едно нормално излизане. Седмицата цялата не й беше толкова натоварена , щом имаше време да се види с приятелки. Сега ще кажете - много глупаво мислене имаш. Ами според мен не е глупаво , защото с приятелки се вижда до към 19:30 - 20:30 максимум и да не може да ми отдели 30 мин до 1 час си е малко странничко не мислите ли ?
Знам , че си блъскам главата в стената понякога , когато съм инатлив по въпроса с раздялата. Не , няма да се разделя с нея за такива глупости , просто искам да намеря някакво решение. Ето дадох и малко свобода искам наистина да я използва и да види как и е по-добре. Някой спомена да има драма. Не , не е за драмата - просто не виждам друг начин нещата да се оправят освен - Временна свобода и Раздяла , където втория вариант отпада.
Дистанцирал съм се и аз и ефекта е : " Не мога без теб , липсваш ми" , където почват караниците ,защото аз и обяснявам , че ако на един човек му липсваш ще намериш начин да се видиш с него и тя пак почва "ама заета съм"
еми то и аз съм зает и аз всеки ден съм на по две тренировки , училище и курс и свършвам 20 : 30 макс. , но винаги мога да намеря време за нея.

Според Вас от тук нататък как трябва да постъпя ?