.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Старата любов

Здравейте!
    Темата ми се отнася за бившия..с него бях 3 години )
    Преди 2 месеца се разделихме..нямахме никаква връзка...и един ден просто той реши да ми пише и че може приятели да си останем...и така си остана всичко ..нито сме се виждали нито сме си писали повече...
    Приятелите му ми пишат,че искат да бъдат с мен.... (според мен той ги кара) ,но всъщност казва че не му пукало вече за мене
    А преди няколко дена ми писа,че съм станала много надута да не съм публикувала снимки отнасящи се за него...Нищо не съм му казала...,но и започна да се заяжда с мен ..започна да ме псува и такива...а е голям не е 15 годишно момче,а е на 18 зряло момче би трябва да е ... защо ли така постъпва трябва да има кавги...Аз исках просто приятели да си останем....
    Аз предолях голямата болка...и сега ми е сеедно дали ще се имаме или не...но ..
    Вие как мислите?

Супер фен Аватара на minchorna
    18-зряло момче...Някак си ми се струва оксиморон за повечето момчета...
    Мисля,че ако вече нямаш чувства към него да покажеш малко достойнство и да спреш всякакъв контакт с него,вместо да те тъпче.

Аз лично бих го махнала от фейсбук/там ти пише, нали?/. Извинявай, ама тършиш да те псува ли?

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Я, да не се занимаваш с тоя.
    Да го търпиш да се държи по този начин с теб, да те псува и така нататък - гордост и достойнство нямаш ли ти, бе, момиче? Я, го остави да се мисли за велик.

След като ти е все едно,просто го махаш от всякъде и не се занимаваш с него. Той ти е казал, че иска да сте приятели, но явно не знае как. Не си губи времето в размишляване кой как и защо.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от tseti Виж мнението
    А преди няколко дена ми писа,че съм станала много надута да не съм публикувала снимки отнасящи се за него...
    Нещо ми е мъгла тука...

Ама все тая, махай го като ще те обижда! В приятелски отношения съм с бивши, но никога не са си позволявали да ми държат сметка или да ме обиждат... Защо въобще се чудиш?!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от minchorna Виж мнението
    Мисля,че ако вече нямаш чувства към него да покажеш малко достойнство и да спреш всякакъв контакт с него,вместо да те тъпче.
    Еми да, на 18 имаш правото да управляваш МПС, да пиеш алкохол (легално), нямаш вечерен час, правото на глас и пр. щом е достатъчно зрял за тези неща, трябва да е вече достатъчно зрял (и възпитан) и в това отношение. За съжаление, действително не е така.

Голям фен Аватара на alice13
    Блокирай го отвсякъде, подминавай го (ако сте от един град) и като цяло shut him off ;]]]

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    0стави го да си псува, щом е такъв умник. На някой хора акъла не им идва никога. (или е прекалено късно.) Ако имаш нерви опитай да говориш човешки с него, но не вярвам да се вразуми.
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Щом си преодоляла болката от раздялата ви, значи можеш да преодолееш всичко.
    Налагай му игнора на тоя олигофрен и го пращай да пасе тва неблагодарното говедо.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от minchorna Виж мнението
    И аз съм на това мнение.В днешно време 18 годишните са пълни бебета.

Супер фен Аватара на minchorna
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa Виж мнението
    И аз съм на това мнение.В днешно време 18 годишните са пълни бебета.
    Ако бяха бебета щеше да е добре,ама те са пълни кретени..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си