- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Оръжия
В крака щом си стрелял това значи че не си действал по неизбежната отбрана , т.е. можело и да се е размине без стрелба.Тая логика съм я чувал от всеки смардляк през целия си живот. И е тотално грешна.Стреляй да убиеш , не да раниш,хората са го казалиПосле няма кой да те съди , демек няма отсрещна страна , освен пагубното семейство , но нещата ще са по олекотени
Това което е казваш почти истина мила , но защо се обръщаш към мен , аз ли правя законитеКак ще реагирам в дадена ситуация , ще реагирам инстинктивно естествено , като животните , но важното е да се приготвиш преди попадането в дадената ситуация , beware of your surroundings ако си го чувала , което ме съмнява жестоко
И колкото за дядката , не видях някой да му е влязъл в къщата да го напада , по скоро са се причакали на входа
Мен не ме е страх от нищо и от никого , но аз имам малко по други мисли.Тука говорим за законовите норми нали тъй
Питаш ще те оправдаят ли - не.Тогава отиваш да търкаш наровете
![]()
Обръщам се към теб, защото твоето мнение е, че като те нападнат трябва да става нещо като око за око. Ако някой тръгне да те бие и ти да го набиеш. Ти сигурно можеш да се защитиш в такава ситуация, но много хора нямаме тази сила. И не е въпросът до "дядката", както се изразяваш. Нелепото е, че непълнолетни момичета едва ли не се чудим какво да носим в себе си в очакване някой да ни направи нещо, защото поне аз лично съм се уверила, че няма кой да ти помогне или да те защити.
Темата е много дълга . просто ти казах да не спориш тъй като има много неясни уравнения и не е лесно както го каза. Ако искаш ми вярвай , първият път като ти се случи ела и напиши
В последно време не нося, а май е хубаво да си нося по нещо...бокс, палка, спрей, нож. Нещо такова, пистолет не ми трябва.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."