- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Оръжия
Абе бойно изкуство.При все, че супер много уважавам самите бойни изкуства, когато си в ситуация с някой 50кг по-тежък от теб, нямаш никакъв шанс. Такива умения ти дават предимство, ако си с някой равен на теб и поизравняват силите в по-леки случаи на превъзходство. Ако те нападнат 2ма или един, ама едър, заеби бойното изкуство, а се омитай със скоростта на светлината. Единственото, което спасява мъничко момиче е или страхотната скорост и правилния старт, или подходящата разсейваща реакция, последвана от мощен писък. Случвало ми се е да ме нападат в София вечер и досега никога не съм и опитвала да се бия. Ако нещо не излезе като хората, нали знаете, че после дупе да ви е здраво от нечовешкия хорър, който ще ви сполети като вече сте го озлобили?
Единия път директно погледнах и казах: "Ей сега започвам да пищя". Беше достатъчно. Другия път рязко се отскубнах и ударих на тичане, каквото не бях удряла досега. Личен съвет: Първо пробвайте така. После се мятайте на газови пистолети, ножове и екшън поведение.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()