Нож съм ползвала много пъти А до въпроса ти Слава Богу не са ме нападали и не ми се е налагало да използвам. А и аз нож не нося в себе си. Но не един път ми се е случвало понеже пътувам поне по 2 часа всеки ден някой побъркан, някой циганин или наркоман да се заяжда с мен. Веднъж си пътувахме в трамвая с една съученичка и си говорим и някакъв мазен мангал почна да ни псува и да ни кълне без причина. Това за теб нормално ли е? Не ми се пишат други примери, но всеки си има различна психика според това, което е преживял. Просто изпитвам страх от някои хора, които ме заобикалят всеки ден. Сетих се и за друг пример. Отивам в 6,20 като бях първа смяна на спирката на трамвая. Само докато стигна до него не срещам жив човек. В трамвая имаше мъже.. имаше и някакъв ненормален, който псуваше, кълнеше и даже скачаше на бой. И тези мъже, които бяха едри се правят, че не го чуват. Не само че не го изгониха, но дори не му викнаха да млъкне. Така че сам си прави сметка дали някой би те защитил, ако нещо се случи. От всичко това излиза, че мога да разчитам само на себе си.