- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- До гуша ми дойде..
Такам.. запознах се с едно момче доста доста отдавна и имаше нещо между нас, както и да е де не се получи нарани ме и спряхме контакт... Мина близо година от както не сме се чували и аз вече си имах приятел / сериозен при това/, когато той ми звънна неочаквано и не разбиращо защо.. Дълго време се чудеш защо ми звъня, а той самия не искаше да ми каже.. След известно време ми писа отново и ми каза че съм му била липсвала.. Аз съответно нищо не казах, все пак обвързана съм, а и не искам да си имам нищо общо с него.. Казах му просто да спре да ме търси, но той не разбира от дума и постоянно досажда.. Вчера през нощта непознат номер ми е звънял и подозирам, че е той.. Просто не знам вече какво да правя, до гуша ми дойде от него.. Вие какво бихте направили в подобна ситуация?
П.С Може да ви звучи тъпо, но наистина е изнервящо..
Ами, като не разбира от нормален тон, бих му теглила майните(колкото и да ме отвращава жена да ругае...)
Бих го блокирала иначе отвсякъде, но щом те търси от други номера - кел файда. Все ще намери откъде да те тормози. Блокирай обажданията все пак от неговия номер/скайп и т.н.
Ми обесни на приятеля си ситуацията, когато ти звънне пак му дай телефона, да си поговорят "по мъжки". При мен това свърши работа.
О, и аз се бях сблъскала веднъж с такъв досадник. Посред нощ някакви смс-и, даже си позволяваше да ми звъни по всяко време. Голям тормоз беше. И както опитах тактично, но директно на няколко пъти да му изясня ситуацията, така накрая ми падна пердето и го насолих адски здраво, та се усети и се спря.
Според мен не е редно да намесваш приятеля си, просто следващия път като те потърси бъди абсолютно безсърдечна. ()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Смяна на номер и блокиране в скайп, фейсбук и другите подобни сайтове?
Кажи му, че ше подадеш жалба в полицията.
Един циганин чак от Плевен ми беше намерил номера отнякъде и ми звънеше постоянно и ми пишеше и некви мръсни смс-и. Отначало го гаврехме даже двамата с приятеля ми, ама после ми досади, докато на шестия месец тормоз някъде му написах, че ше го пусна в полицията на тях да пише смс-и и спря.а дори не знам дали може да се пуска жалба за тва.....
dgdg
Ще си сменям номера, но не заради него.. той не заслужава чак такова внимание, че чак номера да си сменям.. А колкото до жалбата в полицията - може да се подаде, но на мен не ми е направил нищо кой знае какво и нямам аргументи ;д .. първо за това ще се хване, смисъл доста умен е, а и въобще няма да се уплаши..
Ми не му вдигай телефона и ще се откаже сам след 2-3 игнорирания.
Ами тогава какъв е проблема? Когато го смениш, иска или не, няма да те тормози. Все пак внимавай на кого си даваш номера.
Там е работата, че ми изтича договора с глобул чак края на април.. и до тогава ще го търпя още два месеца.. а това с не вдигането не става, настоява ли настоява.. Благодаря ви все пак де![]()
Не му вдигай или дай на настоящия си приятел да проведе един сериозен разговор с него.
Смяната на номера струва 25лв., но е много спокойно след това!! ТЪрсят те само хора, на които си даваш номера.
Универсалното решение за проблемите на човечеството - блокиране във фейсбук.
П.С. Сарказъм.
Не му вдигай.Или му вдигни и го питай какво точно иска от теб?
*БТВ:мисля,че ако отидеш в Глобул могат да блокират обажданията от него
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Блокирани са обажданията ми от него.. и във фейсбук е блокиран ;дд не винаги е решение на проблема ;д
Ти как смяташ, че трябва да постъпиш?
Говори с него и го заплаши, че ще подадеш жалба за психически тормоз.
Аз вече не знам как да постъпвам..няма да се уплаши има връзки навсякъде.. а и знае че няма да го направя../