.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

beloov
    Guest

2 Интернет доставчика

Така въпросът ми е следния, може ли да ползвам 2 Интернет доставчика на 1 компютър. Примерно 1ния в нас, а другия в приятел/ка като се има в предвид, че ако аз съм на Виваком, а той на БТК

Не ти разбрах въпроса, искаш да кажеш, ако пренесеш компютъра в приятелка дали ще работи, докато са свързани и двата ли?
    По принцип БТК и Виваком са едно и също животно.
    Ако има някакъв вид маршутизатор, то по принцип при БТКарските системи се слага задължително такъв, така че да.
    Просто пускаш два кабела до компютър 1 и 2.

beloov
    Guest
    Значи дали ще работи, ако съм на някой нет и махна кабела от лаптопа и го пренеса в приятелка и свържа кабела на нейния нет дали ще стане? не съм запознат много, съжелявам ако въпроса ми е тъп.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от beloov Виж мнението
    Значи дали ще работи, ако съм на някой нет и махна кабела от лаптопа и го пренеса в приятелка и свържа кабела на нейния нет дали ще стане? не съм запознат много, съжелявам ако въпроса ми е тъп.
    Може да стане, може и да не стане. Ако сте на един доставчик може и да стане, ако сте на различни е по-вероятно да не стане номера. Може да се наложи да си играеш с настройка на протоколи в последствие.

Ако приятелката ти има wi-fi модем е най-добре - така си хващаш сигнал с лаптопа, въвеждаш паролата и си работиш. Няма кабели, няма мъка.

Ще работи.

beloov
    Guest
    Благодаря Ви много за бързите отговори.

^ Едната фигура е на BTK другата на ВИВАКОМ, няма как да не стане, много рядко съм виждал клиент на DSL интернет, който е с модем , повечето ползват рутери, даже ги и дават като подпишеш договора.Хипотетично дори и да е с модем (баш модем), който има само един Ethernet порт, вади кабела от нейния компютър и го слага на неговия пак ще работи.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си