.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Lightbulb Въпрос главно към МОМЧЕТАТА.

Представете си срещате едно красиво момиче. Гледате го отстрани и най-накрая отивате да го заговорите, да му кажете здравей. Отивате при нея, поздравявате я и тя в отговор се усмихва иии ........ бам брекети. Какво ще направите?Как ще реагирате? Брекетите правят ли едно момиче по-малко привлекателно, и бихте ли се обвързали с момиче с брекети? А един друг въпрос. Ако момичето има криви зъби(не чак толкова гатално криви, просто горните втори зъба за малко по-напред и третия зъб е горе. Моля ви много ми е любопитно.
    Последно редактирано от vikenceto1212 : 02-23-2013 на 19:08

усмихва се ииии... бам ТРЕТО ОКО
    Брекетите не са проблем.

Tва "много красиво момиче" май си ти :Д Ебахти самочувствието :Д
    Иначе не, не би било проблем.

Само да кажа, че този профил се използва попринцип от 4 момичета ;дд

Мега фен Аватара на draid
    Уважавай се и имай повече самочувствие

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Уважавай се и имай повече самочувствие
    И момичетата, инвестиращи в бъдещата си красива усмивка, определено си заслужават повече от лиглите, които могат да си го позволят, ама предпочитат да не правят корекции.
    Последно редактирано от paradosou : 02-23-2013 на 19:26

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Какъв е проблема с брекетите?
    На мен даже някои момчета са ми супер сладки. Още повече, че тия хора полагат грижи за себе си, за здравето си и красивата си усмивка. А тия неща не са за подценяване.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Какво предпочиташ, 2 години ( или там колкото се налага) да носиш брекети и евентуално да нямаш приятел ( в което не можеш да бъдеш сигурна ) или цял живот да си ходиш с кривите зъби?
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Голям фен Аватара на Illusion772
    Няма да е проблем ....и преди да попиташ за мен ще бъде проблем ако момичето има 2ра глава

Мега фен Аватара на Chacho
    Не ми пречи, но не винаги съм мислел така. Ако не ти се изкефи на брекетите и се чупи, ще го преживееш. Все пак сме достатъчно тези, на които ни е безразлично.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на Ospi
    Слушай кво, брекетите няма да висят там много много, но красотата ще си седи доста след като те са изчезнали.

Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче
    Не бих дал на момиче с брекети да ми го лапа, иначе не ме притесняват.

Няма нищо лошо/срамно/гнусно/грозно и т.н. в брекетите. А ако някой не иска да е с теб заради тях, ти ще искаш ли да си с него?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Проблем ще е единствено, ако брекетите ми се оплетат около пиЪрсинга докато се целуваме. Иначе естетически - не. Която и от вас трите, дето го ползва този профил чете, кажи на онази с брекетите, че след време, когато ги свали и зЪбите й са перфектни, всички ще й завиждат

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Ще ти кажа само едно.Аз имах съученичка с брекети.Откакто започнах да уча с нея в 8ми клас си имаше брекети.Свали ги някъде към 12ти клас демек ги е носила около 3 години.Да,действително имаше хора,които го забелязваха,но имаше и такива,които не им правеше такова впечатление.Сега вече не носи и само точат лиги по нея, а приятелите и познатите ми само ми обясняват каква готина съученичка съм имал.Наистина е станала доста готина.Всъщност и аз съм носил нещо като брекети около един месец,пък не съм забелязал някакво промяна на отношението на хората към мен пък аз даже и очила нося.Само дето при мен беше заради счупена челюст та даже и с ластици бяха закачени горната с долната.Замалко се разминах със скачване с телове.А относно зъбите...зависи,понякога някакви такива кривини може да развалят естетиката,но понякога могат да придават специален чар.Според зависи.Пък и хора и вкусове за красота различни.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

По-добре сега с брекети и после да имаш готина усмивка, отколкото като станеш на 20 примерно да те е яд, че са ти криви зъбите. Аз предпочитам хора с брекети в тийн годините, отколкото някой с криви зъби в зряла възраст.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Цитирай Първоначално написано от WesSneijder Виж мнението
    Tва "много красиво момиче" май си ти :Д Ебахти самочувствието :Д
    Кво не ве.

А за брекетите - и аз съм носил преди няколко години и пак си имах приятелка.
    Schhh! Hear the silence...

Ти сега я мисли за непривлекателна и като ги махне пак пиши да ти видим мнението за мацката. Много по-добре сега с брекети, отколкото цял живот с криви зъби!

Голям фен Аватара на UniCoWN
    Непривлекателно ми се вижда, ако видя момиче с брекети на 18+ години примерно.
    Брекети се слагат приблизително около 13-14 години, когато всички млечни зъби се сменят, мисълта ми е, че ако на 14-15 видиш, че зъбите ти не са красиви и чакаш 5 години да си ги оправиш, това е непривлекателно.
    Дори, момиче на 15 примерно може да има определен чар заради брекетите. Зряло момиче със самочувствие на жена определено не ми харесва с брекети, пак казвам говоря за 18-19 години и нагоре. Тези неща се мислят по-отрано.

Аз нямам нищо против брекетите,не мисля че прави момичето да изглежда непривлекателно,даже понякога се получава обратното

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Никога не съм считал брекетите за нещо грозно или ненормално. Все пак няма да стоят там цял живот?

Po princip trqbwa da nosq breketite 10 meseca. Az izobshto ne se pritesnqwam kak shte izglejdam s breketite, ot edna godina iskam da si sloja, za da si oprawq zubite, no iskah da chuq lichnoto otnoshenie na momchetata. Blagodarq na vsichki pisali, pojelaite mi uspeh, drugata sedmica shte mi prawqt otlivka.

P.S Mnogo se izvinqwam che pisha na latinica, prosto nqmam kirilica, mnogo sujelqwam

Фен Аватара на Magician
    Град
    София
    Момчета всякакви - мен брекетите даже ме възбуждат в някои случаи.

Иначе, ако зъбите не са ти чак толкова разкривени, не се занимавай изобщо. Моито също не са перфектни, но момичетата ме харесват много така. Не се комплексирай за глупости излишно.

Фен Аватара на saskou
    Град
    Bourgas
    Бам, тапет си.
    да слуша

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    10 месеца са нищожно време в сравнение с това да имаш красива усмивка и да нямаш комплекси след това..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си