- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос главно към МОМЧЕТАТА.
Ще ти кажа само едно.Аз имах съученичка с брекети.Откакто започнах да уча с нея в 8ми клас си имаше брекети.Свали ги някъде към 12ти клас демек ги е носила около 3 години.Да,действително имаше хора,които го забелязваха,но имаше и такива,които не им правеше такова впечатление.Сега вече не носи и само точат лиги по нея, а приятелите и познатите ми само ми обясняват каква готина съученичка съм имал.Наистина е станала доста готина.Всъщност и аз съм носил нещо като брекети около един месец,пък не съм забелязал някакво промяна на отношението на хората към мен пък аз даже и очила нося.Само дето при мен беше заради счупена челюст та даже и с ластици бяха закачени горната с долната.Замалко се разминах със скачване с телове.А относно зъбите...зависи,понякога някакви такива кривини може да развалят естетиката,но понякога могат да придават специален чар.Според зависи.Пък и хора и вкусове за красота различни.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!