.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 57

Hybrid View

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    Докато разчиташ за всичко на майка си, ще търпиш.
    Докато те храни и ти дава подслон, а ти с нищо не допринасяш нямаш право да мрънкаш.
    Май само bloodyF-чето ме е разбрала какво искам да кажа. Синтезиран вариант на всичко, казано по темата от мен ^

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    След като тате носи,мама меси,а голената щерка си лежи нямаш право да се оплакваш.
    Аз съм отгледана и възпитана така,И НЕ ПРИЕМАМ ЗА НОРМАЛНО да не правиш нищо(може би следваш,не знам),да си на 20 години и родителите ти да те издържат.Това си е МОЕ лично мнение,формирало се в процеса на самовъзпитанието ми и няма човек на тази планета,който може да ме убеди в противното,а именно,че е нормално да не се съобразяваш с родителите ти,след като си 20-годишна и си на техни разноски.
    А отделен е въпросът,че след като те държат толкова изкъсо,би следвало ти да искаш независимост и да се опиташ да промениш нещо.Но явно,след като търпиш това положение,така ти изнася повече,отколкото да надигнеш глас и да си заслужиш малко самостоятелност!!!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си