.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Unhappy Мазна коса ! ПОМОЩ!

Аз съм момче на 17 съм и имам проблем с мазната коса.Супер бързо ми се омазнява...на третия ден косата ми е много мазна... . Къпя се през 2 дена. Много е гадно да имаш проблеми с косата :@ ... Може ли да ми кажете какво да направя за да спре да се омазнява.. Споделете

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Подстрижи се ?! Утф ????????
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Маска с хума пробвала ли си?
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Може би искам да имам коса ?

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    пробвал* ли си май е по-правилно ;дд Ми ти си имай коса, ма тя за да ти се омазнява така, явно е няква гнусна голяма чотора, не че нещо ;д Или просто си става тва нещо, не знам о_О А и аз нямах в предвид цялата да си я подстригваш.. Btw то в нета си има разни глупости по тоя проблем ама... ;/
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от hellgod2 Виж мнението
    Може би искам да имам коса ?
    Ще имаш. Какъв е проблема?
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Неее.. ;д Нямам дълга коса... нормал си е ;д Преди бях подстриган , но не ми ходи така.. За това питам за косата искам се оправя и да си имам коса ;д

Говорих на горният другия потребител. А това хума ли там какво беше става ли за момчета? :д
    П.С Каква хума точно ми трябва ?
    Последно редактирано от hellgod2 : 02-23-2013 на 22:17

Голям фен Аватара на Slobbery
    Как така ти се омазнява на 3тия ден,след като си я миеш на 2 дена?

~

Смисъл ако не я измия до 3 дена става мазна..

Нормално е да ти става мазна на третия ден.. Къпи се по-често и няма да имаш проблеми .. Все пак си в пубертета

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Вероятно е от пуберитета. При много се появяват някакви проблеми - било то с косата, теглото или нещо друго.
    Къпи се по-често. Пък и без това няма как да не се къпеш дена примерно. Ти да не би да очакваш цяла седмица да не се къпеш?

Мега фен Аватара на TrollFaace

Ти си добре аз моята всеки ден я мия ..

Има сухи шапоани . Пробвай с тях

Цитирай Първоначално написано от Rosiita98 Виж мнението
    Нормално е да ти става мазна на третия ден.. Къпи се по-често и няма да имаш проблеми .. Все пак си в пубертета
    Да .. ;д Майка ми също ми каза че е от пубертета :д . Ами мерси много на всички които писахте

През пубертета кожата на главата е склонна да отделя повече себум, което води до омазняване на косата. Честото измиване е един от вариантите за премахване на неприятното усещане. За целта можеш да използваш шампоан, който е предназначен а такъв тип коса. Ето един, който бих ти препоръчала: http://apteka.framar.bg/30011268/%D0...8A%D0%B6%D0%B5

Тъй като и моята беше мазна , използвах определено време Гарниер Фруктис за мазна коса - ефектът е повече от добър.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си