.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Проблем с родителите

Имам сериозен приятел, който родителите ми познават, но проблема е, че ми нямат доверие, не искат да ме пуснат да спя у тях. Остава ми по-малко от година до пълнолетие, а те не ме пускат, техните са съгласни, но нашите не ме пускат колкото и да се моля. Постоянно си мислят, че искаме да правим секс, а не е така, искаме да се гушкаме, целуваме и да сме заедно. Нашите са абсолютно против секса преди 18 и винаги са били, аз ги слушам и въпреки това пак постоянно се страхуват да ме пуснат където и да е- нито на дискотека ме пускат, нито в приятеля ми. Вече се побърквам и не знам какво да правя. Съвети ?

Мега фен Аватара на xoxi
    Това "по-малко от година" на колко се равнява? 2 месеца, 11 месеца? Изчакай, ако и ти сама държиш да започнеш да правиш секс след 18. Не е болка за умиране, че не те пускат да спиш в тях. Попитай ги тогава дали биха разрешили той да спи у вас. Също така, трябва да си сигурнна, че приятеля ти е запознат с тази работа със секса след пълнолетие.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    ТИ си мислиш, че искате да се гушкате и цункате само... Той иска да си прави секс човека и ваще са напЪлно наясно с този факт. От друга страна, можеш да им кажеш, че вече така или иначе си го правила с предишно гадже (за да не намразят този) и готово... Другия вариант е да се скараш с тях. Скандала ще е грандиозен, но никоя свобода не се постига без битка.

Мега фен Аватара на Chacho
    А кво ти пречи да им обясниш, че ти е време за секс? Нека ти обяснят с какво очакват да си по-различна след колкото месеци там ти остават до 18. Кажи им, че ще им пратиш някъв смс, че си добре, да не се притесняват и няма кво повече да изискват от тебе.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    От друга страна, можеш да им кажеш, че вече така или иначе си го правила с предишно гадже (за да не намразят този) ... никоя свобода не се постига без битка.
    +1

Шокирай ги
    When you dream anything can happen.

Поговори с тях, покажи им, колко си зряла и отговорна.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    И като станеш на 18 да няма да станеш по-умна или по-отговорна, отколкото си сега?! По-отговорен човек не става с годините, а с нещата, с които се сблъсква. Не може като станеш на 18 да те пускат да правиш каквото си искаш, ако до 17 са ти забанявали всичко.
    Знаеш ли колко такива момичета има, които до една определена възраст ги държат техните из късо, след това отиват в друг град да учат(примерно), като видят малко свобода я превръщат в свободия и разврат?! Обесни им това като за начало, защото аз съм виждала доста такива момичета и според мен е по-лошия вариант да станеш такава. По-добре поетапно, а не така, както те мислят.

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa Виж мнението
    Поговори с тях, покажи им, колко си зряла и отговорна.
    Тя за 17 години ако не е успяла да го покаже/докаже, сега с един разговор няма нищо да направи. Отговорност и зрялост се проявяват предимно в действия, а не в прищявка да се спи в гаджето.
    И спря да се върти за миг земята..

Според родителите ти отговорността се появява с магическа пръчица в деня,в който навършиш 18 ? Сега си имат това оправдание,като навършиш 18 ще си намерят друго.Трябва ти да спечелиш доверието им.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Само на мен ли ми се струва, че ти се заблуждаваш, че няма да правите секс, ако спиш у тях.
    Заблуда, голяма е.
    Иначе голяма работа. Можете през деня да се прегръщате. Независимо, че ти остава по-малко от година, докато навършиш пълнолетие. Все още не си, те се притесняват за теб и не искат да допуснеш грешка. А вероятно до този момент ти с нищо не си показала, че си наясно какво правиш, че можеш да мислиш и че си достатъчно зряла за възрастта си.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Само на мен ли ми се струва, че ти се заблуждаваш, че няма да правите секс, ако спиш у тях.
    Заблуда, голяма е.
    Както казах: "ТИ си мислиш, че искате да се гушкате и цункате само... Той иска да си прави секс човека и ваще са напЪлно наясно с този факт."

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Знаеш ли колко такива момичета има, които до една определена възраст ги държат техните из късо, след това отиват в друг град да учат(примерно), като видят малко свобода я превръщат в свободия и разврат?! Обесни им това като за начало, защото аз съм виждала доста такива момичета и според мен е по-лошия вариант да станеш такава. По-добре поетапно, а не така, както те мислят.
    Да. Също така ги попитай дали са наясно, че вие можете да правите секс и в 3 следобед след училище.
    А ако ви е наистина само за гушкането, дали ще позволят той да спи у вас?

Ако не желаят да направят никакъв компромис, просто им казвай, че ще спиш в приятелка в бъдеще.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си