.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    И като станеш на 18 да няма да станеш по-умна или по-отговорна, отколкото си сега?! По-отговорен човек не става с годините, а с нещата, с които се сблъсква. Не може като станеш на 18 да те пускат да правиш каквото си искаш, ако до 17 са ти забанявали всичко.
    Знаеш ли колко такива момичета има, които до една определена възраст ги държат техните из късо, след това отиват в друг град да учат(примерно), като видят малко свобода я превръщат в свободия и разврат?! Обесни им това като за начало, защото аз съм виждала доста такива момичета и според мен е по-лошия вариант да станеш такава. По-добре поетапно, а не така, както те мислят.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Знаеш ли колко такива момичета има, които до една определена възраст ги държат техните из късо, след това отиват в друг град да учат(примерно), като видят малко свобода я превръщат в свободия и разврат?! Обесни им това като за начало, защото аз съм виждала доста такива момичета и според мен е по-лошия вариант да станеш такава. По-добре поетапно, а не така, както те мислят.
    Да. Също така ги попитай дали са наясно, че вие можете да правите секс и в 3 следобед след училище.
    А ако ви е наистина само за гушкането, дали ще позволят той да спи у вас?

Ако не желаят да направят никакъв компромис, просто им казвай, че ще спиш в приятелка в бъдеще.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си