- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "Хиперболизирана" любов
Нямам си работа и да драсна няколко реда
Като я видя и после изключвам, унасям се в мисли, забравям и за проблемите.Когато сме заедно имам чувството, че никога няма да ми е достатъчна, никога няма да ми стигне, каквото и да направя, както искате го разбирайте.Трудно контролирам този "глад" - нека така го нарека.Това нещо ме изяжда отвътре...
Чувствали ли сте се така ?
Не, самодостатъчен съм си.а ма нали се сещаш че когато този човек изчезне, изчезва и щастието ти![]()
И аз се чувствам точно така, добре дошъл в клуба на " Замаяните от любов"
Не, за жалост ( може би ). Много е хубаво да си влюбен, да, но когато другия не изпитва същото или поне ти не си сигурен, че е така, започва да ти става доста тъпо...
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Чувствала съм се, но не бих могла да го нарека "хиперболизирана любов".
Особено в началото на дадена връзка, всеки се чувства така /или поне почти всеки/, което е от тръпката, от новото, от неочакваното.
Това наистина е много кофти, в няколко теми вече четох за този проблем...Според мен в една връзка разговорите са изключително важни.Ако видиш, че просто се лигави и не иска да проведете един разговор, макар че аз изобщо не бих се и забъркал с такъв тип момиче, няма смисъл да се продължава.
От почти 2 години съм така.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
В такъв случай мога да заявя, че измислих нов термин
![]()
Днес стават година и четири месеца откакто съм така. Колкото и време да прекараме все не ми е достатъчно. 7-8 часа и пак ми е гадно, като си тръгвам. След 2 дни решавам, че ми се иска да съм сама, но ми писва след половин час и искам пак да го видя и да го прегърна.
Въпреки това не смятам, че изпадам в крайности или че съм сляпа за проблеми или недостатъци. Съвсем здравословна любов е.
За мен това е крайност, а аз не обичам крайностите. Щастието ми не може да се базира върху наличието или липсата на един конкретен човек. Имам множество хора около себе си, които ме правят щастлива. Не мога да живея само за моментите, в които съм с възлюбения. Денонощието има 24 часа и гледам да им се наслаждавам напълно, на всяка минута, дали сама, дали с приятели или с любимият... няма значение.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5